America

Donald Trump: „Este cel mai mare jaf din istoria Americii”

Asculta informatia

Președintele Donald Trump nu pare a avea nici un fel de gând să se recunoască înfrânt în alegeri, potrivit unui interviu pe care l-a acordat ziarului New York Post.

n interviul acordat editorialistului publicației, Michael Goodwin, Donald Trump a declarat că alegerile „au fost furate”.

„Au fost niște alegeri falsificate, sută la sută, și toate lumea știe asta”, a spus Trump în interviul publicat vineri seara.

„Adică am obținut 74 de milioane de voturi și am pierdut? Nu este posibil.”

Când Goodwin l-a întrebat dacă va ceda vreodată, Trump a răspuns: „Vom vedea cum evoluează lucrurile”.

„Când l-am întrebat (a doua oară) dacă și-ar putea accepta înfrângerea, a răspuns că «este greu să accepți atunci când nu au permis observatorilor tăi să asiste» la numărare”, a scris Goodwin.

A treia oară, Trump a declarat despre subiectul acceptării unei înfrângeri: „Încă o dată, nu îți pot spune ce se va întâmpla”.

Factorul Dominion

Goodwin a scris că Trump părea convins că victoria lui Biden a fost rezultatul manipulării sistemelor de vot Dominion, o tehnologie folosită în toate statele în care alegerile au fost contestate.

(Sistemul Dominion) „a fost abandonat de statul Texas deoarece era nesigur”, a spus Trump. Președintele a repetat că proprietarii companiei care produce Dominion au legături cu Democrații.

La rândul său, Goodwin a confirmat că „este adevărat că firma a contribuit financiar și a lucrat cu Fundația Familiei Clinton în timpul administrației Obama-Biden”.

Și Associated Press a relatat că un fost important consilier al președintei Democrate a Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, este unul dintre lobbyiștii companiei.

De asemenea, firma folosește și un lobbyist care a lucrat cu Republicanii Dick Cheney și Jack Boehner.

Frauda este „actul final”

Goodwin a scris că Trump vede frauda electorală ca pe „actul final al unei conspirații împotriva sa, care a început cu administrația Obama-Biden care a corupt FBI și CIA să îl spioneze în 2016, făcând să basculeze alegerile în favoarea lui Hillary Clinton. Acțiunea a dat naștere poveștii cu Rusia, al cărei fals a fost dovedit abia atunci când Procurorul General Robert Mueller a încheiat ancheta în 2019.”

Și Trump constată:

„Este uimitor, dar nimic nu li s-a petrecut lui (James) Comey și (Andrew) Mc Cabe (directorul și directorul adjunct ai FBI – n,r,), deși au fost prinși. Apoi asta, cel mai mare jaf din istoria Americii. Și toată lumea știe.”

Puteți citi interviul acordat de Donald Trump AICI.

Citește și:  Twitter a suspendat definitiv contul lui Donald Trump
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 86

Close