Romania

Doi şobolani mănâncă dintr-un covrig pe raftul unui supermarket din Sectorul 1

Asculta informatia

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-un supermarket din Sectorul 1 al Capitalei. Într-o fotografie postată pe o rețea socială se văd doi șobolani pe un raft cu produse de panificație, în jurul unui covrig.

Conducerea supermarketului și-a cerut scuze față de clienți și a decis să închidă magazinul pentru deratizare. Asta deși, spun reprezentanții supermarket-ului, folosesc frecvent tot felul de soluții pentru îndepărtarea dăunătorilor, iar ultima dată se făcuse deratizare cu doar o zi mai devreme.

„Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla”, a transmis compania într-un comunicat.

De mai multe săptămâni, Sectorul 1 are de suferit de pe urma unui scandal izbucnit între Primărie și societatea de salubrizare Romprest, care refuză să ridice gunoiul invocând restanțe de plată. Deșeurile s-au adunat pe străzile din Sectorul 1 și riscă să devină un pericol epidemiologic.

În urma acestei crize, Garda de Mediu a amendat atât Primăria Sectorului 1, cât și societatea Romprest și a controlat totodată și celelalte primării ale Bucureștiului, constatând nereguli crase. O soluție a conflictului întârzie însă să apară și cei care au de suferit sunt în primul rând locuitorii.

Citește și:  SIDA avansează, în Europa de Est, în umbra covid-19
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 72 =

Close