Religie

Doi adolescenți MOR înecati la ceremonia unui BOTEZ NOU-TESTAMENTAL

Doi adolescenți de 12 și 13 ani au murit într-un lac la scurt timp după botezurile organizate de o biserică evanghelică pe 30 aprilie.

Trebuia să fie o zi de sărbătoare dar duminica de botez devine tragică. Pe 30 aprilie Biserica Evanghelică din Minheira a organizat o sărbătoare în aer liber dupa ceremonia de botez la barajul Machado Mineiro din sud-estul țării. Patru oameni s-au înecat, doi nu au supraviețuit. Sunt doi adolescenți de 12 și 13 ani.

După celebrarea botezurilor prin scufundare Biserica a organizat o masă în jurul unui grătar. Copiii au profitat de moment pentru a înota si s-au indepartat  ajungand în cea mai adâncă zonă a lacului.

„Ne pare profund rău pentru aceste plecări anticipate. Ne rugăm lui Dumnezeu ca, în acest moment foarte dureros, toată familia și prietenii să aibă puterea să depășească o asemenea tristețe”, a scris municipalitatea. Adolescenți  au fost îngropati a doua zi.

Sursa: infocrestin.com

Citește și:  Suedia: Musulmanul carea avea autorizatie să ardă o Biblie și o Tora în fața ambasadei Israelului renunță la aceast gest

Articole similare

Leave a Reply

Close