Sanatate

Documentul de brevet arată că DARPA a construit COVID cu ajutorul lui Bill Gates si OMS

Un brevet a apărut pentru a arăta că virusul din Wuhan (Covid-19) a fost creat cu aproape doi ani înainte de lansarea sa publică, demonstrând că nu a apărut aleatoriu la lilieci pe o piață umedă din China.

Serco Group din Marea Britanie a aprobat depunerea brevetului pentru virusul chinez cu 17 luni înainte de apariția sa pentru prima dată, iar entitățile menționate drept creatori sunt mulți dintre suspecții obișnuiți: DARPA, Bill și Melinda Gates, Defra, Wellcome Trust și European Comision.

O depunere la Biroul de Brevete al Statelor Unite indică, de asemenea, Institutul Pirbright ca finanțator al gripei Wuhan. Pirbright, așa cum am raportat înainte de acest lucru, a scăpat de sub control, este finanțat direct de Bill & Melinda Gates „nonprofit”.

Acest brevet, datat pentru aprobare la 20 noiembrie 2018, afirmă în mod clar că „cesionarul” „coronavirusului” este „THE PIRBRIGHT INSTITUTE (Woking, Pirbright, Marea Britanie), finanțat de Wellcome Trust, Bill & Melinda Gates Foundation, EU. ”

Acest brevet a fost depus pe 23 ianuarie 2017, ceea ce înseamnă de fapt că coronavirusul din Wuhan (Covid-19) a fost învins cu aproape trei ani înainte de când știrea a început să raporteze despre răspândirea sa în Wuhan și mai târziu în restul lumii. .

„Brevetul coronavirus a fost emis în doar 17 luni de la depunerea inițială – este o viteză aproape nemaiauzită – cu foarte puține obiecții înapoi de la SERCO (Marea Britanie) – examinatorul de brevete administrat Bao Q. Li”, raportează State of the Nation.

Bill Gates dorea un nou coronavirus, astfel încât să poată face noi vaccinuri

Citește și:  Peste 5 mii de doze de anticorpi monoclonali, aduse marți seară din Italia, cu o aeronavă militară

În brevet, este dezvăluit în continuare că Gates și prietenii săi au căutat să creeze un nou coronavirus în scopul dezvoltării de noi „vaccinuri”, care ar genera, desigur, miliarde de dolari în profituri noi în timp ce ar ucide milioane de oameni.

Pagina brevetului explică faptul că coronavirusul în sine „poate fi utilizat ca vaccin pentru tratarea și / sau prevenirea unei boli, cum ar fi bronșita infecțioasă, la un subiect”.

Referindu-ne la toți drept „subiecții” săi, Gates a arătat clar în brevetul său că coronavirusul din Wuhan (Covid-19) va fi vehiculul prin care el și alți miliardari bogați vor livra lipsa de libertate.

Pirbright a fost, de asemenea, implicat în brevetarea multor alte virusuri, inclusiv a pestei porcine africane, care este, de asemenea, listată în documentele de brevet ca fiind un „vaccin”.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close