Romania

Doctorul Monica Pop: Nimeni nu vrea un vaccin care este făcut foarte repede și care nu a făcut proba timpului

Asculta informatia

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, doctorul Monica Pop, a explicat, la România TV, că medicii sunt reticenți în privința vaccinului împotriva noului coronavirus deoarece e făcut „prea repede” și nimeni nu știe dacă are efecte secundare care pot fi „catastrofale”.

„E foarte normal ca populația medicală să fie reticientă pentru că nimeni nu vrea un vaccin care este făcut foarte repede și care nu a făcut proba timpului.

Nu știe nimeni ce efecte secundare poate avea peste 2 ani și dacă acestea sunt catastrofale”, a declarat medicul Monica Pop.

„Un astfel de vaccin poate avea un impact genetic și nu poți cunoaște ce se poate întâmpla peste un timp. E foarte normal așa. În ceea ce privește această circulară, eu sper din tot sufletul meu că e dată pentru a ști numărul persoanelor care vor să se vaccineze, în niciun caz pentru a impune acest lucru și pentru a șantaja populația cu locul de muncă”, a mai precizat Monica Pop, după ce Klaus Iohannis a anunțat că „primii români vaccinați anti-Covid vor fi medicii”.

Citește și:  Radu Moraru confirmă: România este condusă de evrei. Rafila, frații Muraru, Aurescu și toți din instituțiile cheie sunt evrei
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

Close