Romania

DISPERAREA GUVERNULUI: Bani pentru românii care se imunizează și loterie pentru stimularea vaccinării

NU va vaccinati!!!!! Nu fiti cobaii acestui GUVERN DE CARTON!

Guvernul a aprobat luni ordonanța care prevede acordarea unor tichete de masă de 100 de lei pentru persoanele care se vaccinează cu schema completă. Acestea vor fi date beneficiarilor după finalizarea procedurilor de achiziție, a spus ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătății Ioana Mihăilă a anunțat că ordonanța adoptată luni de Guvern modifică și completează Legea 55 din 2020, precum și alte acte normative.

„Astfel, persoanele care se vaccinează cu schemă completă vor beneficia de o alocație individuală de hrană de 100 de lei, sub formă de tichete de masă”, a spus Ioana Mihăilă.

Ministrul a precizat că aceste tichete vor fi acordate beneficiarilor după finalizarea procedurilor de achiziție.

Vouchere de 100 de lei și loterie pentru stimularea vaccinării

„De la momentul la care Ordonanța de Urgență este publicată în Monitorul Oficial, persoanele care se vaccinează cu schema completă vor putea beneficia de aceste bonuri de masă. Ele vor putea să ridice aceste bonuri de masă în momentul în care ele vor fi disponibile de la centrul de vaccinare la care s-au vaccinat, atunci când ele vor fi disponibile. Încercăm să grăbim cât mai mult procedurile legale, dar și cele de achiziții, pentru a le face disponibile cât mai repede”, a mai spus Mihăilă.

Ea a precizat că s-a propus, prin ordonanță, ca o măsură suplimentară de recompensare a tuturor persoanelor care au fost vaccinate împotriva Covid organizarea loteriei de vaccinare, loterie care constă în acordarea de premii în bani persoanelor vaccinate cu schemă completă.

Citește și:  Danemarca și-ar putea forța bisericile să-și trimită predicile guvernului
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close