EuropaFranta

Disneyland Franța se va redeschide progresiv începând din 15 iulie

Asculta informatia

După patru luni de închidere, parcul de distracţii Disneyland Paris se va redeschide progresiv pentru public, începând din 15 iulie, cu o capacitate de primire redusă şi portul măştii obligatorie pentru vizitatorii cu vârsta de peste 11 ani, informează , agerpres.

Parcul de distracţii Disneyland Paris este amplasat în localitatea Marne-la-Vallée, regiunea Ile-de-France din jurul Parisului, o zonă deosebit de afectată de pandemia de coronavirus.

Disneyland Paris nu a mai comunicat numărul de vizitatori după 2015, an în care a fost frecventat de 14,8 milioane de persoane.

Luni, filiala franceză a gigantului american The Walt Disney Company, a anunţat că cele două parcuri tematice ale sale, Parc Disneyland şi Parc Walt Disney Studios, închise din 14 martie, se vor redeschide „progresiv” începând din 15 iulie „cu o capacitate de primire limitată”, fără a preciza care este limita aleasă. Rezervarea biletului sau a sejurului va fi obligatorie şi se va face numai online.

Atât salariaţii cât şi vizitatorii, începând cu vârsta de 11 ani, vor trebui să poarte masă în interiorul parcului, unde măsurile de igienă şi de securitate vor fi întărite. Pentru a ţine cont de normele sanitare în vigoare, distanţa socială şi mai ales o serie de spectacole şi evenimente nu vor fi disponibile sau vor putea suferi modificări, precizează Disneyland Paris.

Disneyland Paris, prima destinaţie turistică privată din Europa, are peste 17.000 de salariaţi, ceea ce face din parcul de distracţii cel mai mare angajator la o singură locaţie din Franţa.

Citește și:  Ţările grupului de la Vişegrad şi Slovenia fac front comun în jurul lui Viktor Orban în disputa cu Bruxellesul
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 90

Close