DISCRIMINARE!” Kaufland a montat garduri pentru nevaccinați – Asociația Pro Consumatori a sesizat MAI, IGSU și pe ambasadorul Germaniei în privința gardurilor montate în magazinele Kaufland – Europa News
Romania

DISCRIMINARE!” Kaufland a montat garduri pentru nevaccinați – Asociația Pro Consumatori a sesizat MAI, IGSU și pe ambasadorul Germaniei în privința gardurilor montate în magazinele Kaufland

Decizia conducerii Kaufland România de a amplasa garduri de sârmă în interiorul magazinelor din țară, pentru a separa intrarea în magazin – accesibilă oricui, vaccinat sau nevaccinat – de zona de acces spre farmaciile, micile magazine sau cofetării din zonă (unde se poate intra doar cu certificatul verde) este catalogată de Asociația Pro Consumatori drept ”gest ofensator”.

Drept urmare, asociația a sesizat atât Ministerul de Interne și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, cât și pe ambasadorul Germaniei.

Pentru aplicarea restricțiilor de acces în magazinele neesențiale, reprezentanții supermarketului Kaufland au montat un gard în interior, pentru a delimita spaţiile de acces ale persoanelor care au sau nu certificat verde. 

Astfel, clienții care vor să ajungă la magazinele din galeria comercială a supermarketului vor trebui să prezinte obligatoriu certificat verde.

Un client nemulţumit a surprins pe o filmare gardul metalic înalt de aproape doi metri, amplasat în interiorul supermarketului, menit să impeidice accesul către magazinele considerate neesenţiale.

Filmulețul a fost postat pe o rețea de socializare, unde comentariile nu au întârziat.

„Virușii nu trec prin gard”, a scris un cetățean.

Citește și:  ANGLIA: Supermarketurile ascund golurile de pe rafturi cu poze cu legume și fructe.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close