Romania

Directorul de la Apele Române care a refuzat să lucreze cu ospătărița a fost dat afară. Ultima zi de muncă pentru cel care a reclamat situația revoltătoare

Directorul de la Apele Române care a refuzat să lucreze cu ospătărița a fost dat afară. Luni, 8 februarie, a fost ultima zi de muncă a lui Gabi Musteaţă.

Asculta informatia

Directorul de la Apele Române care a refuzat să lucreze cu ospătărița a fost dat afară. Gabi Musteaţă a fost anunţat, încă de la finalul lunii ianuarie, că pe data de 8 februarie, postul său de director tehnic va fi desfiinţat.

Gabi Musteaţă a mers luni la birou pentru ultima dată. Postul de director tehnic al acestuia a fost desfiinţat imediat după ce a avut curajul să refuze să lucreze cu o persoană care nu avea abilităţi pentru postul pe care îl ocupa. Cel care i-a desfiinţat postul i-a transmis în ultima sa zi de muncă un singur mesaj: să elibereze biroul.

”Mi-a transmis, prin cei de la Resurse Umane, să eliberez biroul şi să predau totul până la ora 15.30. Nu m-am întâlnit cu el astăzi”, a Gabi Musteaţă, potrivit Adevărul 

Gabi Musteaţă aşteaptă acum decizia instanţei, după ce a contestat hotărârea luată de conducerea Apelor Române.

Reamintim că scandalul a pornit după ce, jurnaliştii de la „Recorder” au făcut noi dezvăluiri despre angajările care se fac în instituţiile statului, descoperind de această dată o ospătăriţă din Iaşi, care a ajuns inginer la Apele Române.

Un inginer din instituție s-a hotărât să vorbească despre acest fenomen, convins că, mai devreme sau mai târziu, politizarea Apelor Române va fi plătită cu vieți omenești. El povestește cum angajata Simona Iancu nu știa nici măcar să deshidă un calculator.

„I-au explicat că trebuie să dea enter, domnișoara a apăsat pe ecranul calculatorului. A văzut că nu s-a deschis a mai insistat o dată, tot nu s-a deschis calcultator. Colegii au întrebat: Totuși, nu ați mai lucrat după terminarea facultății? Ba da, am lucrat cinci ani la Master. Oh, super, cinci ani, dar totuși nu-i cam mult la master? Ah, da, dar la Master Club. Lucrase la un club care se numea Master. Și avea abilități pentru case de marcat, atunci când apeși pe ecranul casei de marcat.”, povesteşte inginerul.

Citește și:  Claudiu Târziu, co-președintele AUR trezit de jandarmi la ora 8 dimineața

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

Close