Stiri externe

Director din fundatia Soros s-a infectat cu variola maimuței. Specialistul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați și că virusul este un adevărat coșmar

Director în cadrul Open Society Foundations (fundația miliardarului George Soros), s-a infectat cu variola maimuței. Specialistul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați și că virusul este un adevărat coșmar.

Sebastian Kohn, director în cadrul Open Society Foundations (fundația miliardarului George Soros), specializat în domeniul sănătății sexuale, a recunoscut că s-a infectat cu variola maimuței după ce a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați. Specialistul a povestit că a avut o serie de simptome îngrozitoare.

„Am făcut varicela maimuței și a fost un coșmar total.

Când au început festivitățile New York Pride pe 24 iunie, eram conștient că variola maimuței era o problemă emergentă – în special pentru bărbații gay – dar aveam, de asemenea, impresia că numărul de cazuri din oraș era relativ mic. Ceea ce nu am înțeles era cât de absolut dezastruoasă era capacitatea de testare: la acel moment, orașul avea capacitatea de a procesa doar zece teste pe zi.

Am făcut sex cu mai mulți bărbați în weekend. Apoi, o săptămână mai târziu, la 1 iulie, am început să mă simt foarte obosit. Aveam febră mare, cu frisoane și dureri musculare, iar ganglionii limfatici erau atât de umflați încât ieșeau cu cinci centimetri în afara gâtului meu.

Mai întâi, am făcut un autotest Covid: negativ. Apoi am început să suspectez variola maimuței. I-am trimis un mesaj unui prieten: Stau aici și aștept să înceapă erupția. Sunt un bărbat de 39 de ani din Suedia, care locuiește în Brooklyn și lucrează în domeniul filantropiei,” a scris directorul.

Citește și:  Record electoral în SUA: Peste 300 de candidați homosexuali, lesbiene si pansexuali au câștigat alegerile...
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close