Diana Şoşoacă prevesteşte ce e mai rău, dacă vor fi vaccinaţi şi copiii – Europa News
Romania

Diana Şoşoacă prevesteşte ce e mai rău, dacă vor fi vaccinaţi şi copiii

Diana Şoşoacă se opune din nou vaccinării copiilor împotriva coronavirusului. Senatoarea vrea să ceară oprirea imunizării copiilor după ce Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a autorizat vineri utilizarea vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer/BioNTech pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

Politicianca e convinsă că acest lucru încalcă Constituţia. „Cea mai gravă problemă la acest moment e vaccinarea copiilor şi hg 550-2021 care încalcă Constituţia României şi Convenţia de Oviedo, ducând la condiţionarea vieţii normale de acte medicale precum vaccinare şi testare”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

De asemenea, senatoarea susţine că adolescenţii vaccinaţi anti-COVID au acuzat efecte adverse grave.

„S-a dat un raport prin care 80% dintre adolescenţii vaccinaţi au suferit efecte adverse grave, majore. Eu militez pentru oprirea vaccinării şi solicit tuturor părinţilor să nu-şi ducă copiii la vaccinare.”, a spus aceasta. „În Parlament nici nu se pune problema aceasta. Problema cea mai gravă în Parlament e masca lui Şoşoacă şi dacă s-au vaccinat unii sau alţii şi cum să facem scandal raportat la portul măştii şi la vaccinare”, a adăugat Diana Şoşoacă.

Cere despăgubiri uriașe si bine face

La începului lunii mai, ea a precizat că cere despăgubiri uriaşe pentru efecte adverse ale vaccinului anti-COVID.

„Domnul colonel Gheorghiţă, Grupul de Comunicare Strategică, CNSU, în frunte cu premierul şi cu preşedintele României să îşi asume personal, în scris la notariat răspunderea pentru orice efect advers al acestui vaccin, precum şi despăgubirile. În cazul unor efecte adverse, care m-ar lăsa în viaţă, aş cere un milion de euro pentru fiecare persoană şi în caz de deces, cinci milioane de euro”, a menționat ea.

Citește și:  Relaxare, dar cu „botniţă”.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close