America

Denver renunță la mandatele de mască și vaccinare

Orașul Denver va ridica multe dintre mandatele sale de purtare a măștii la interior și vaccinare la finalul acestei săptămâni, informează The Hill.

„Începând de vineri, oamenii nu vor mai fi obligați, conform unui ordin de sănătate publică, să poarte mască sau să prezinte dovada vaccinării la intrarea într-o instituție”, a declarat primarul democrat Michael Hancock.

Hancock anunță că pentru moment mandatele de purtare a măștii rămân în vigoare în școli și în instituțiile de îngrijire a copiilor.

De asemenea, purtarea măștii va rămâne în vigoare și în mijloacele de transport în comun și în aeroport.

„Organizațiile care deservesc populațiile vulnerabile, alte afaceri și locuri pot decide să continue să solicite purtarea măștii sau dovada vaccinării. Au dreptul să facă acest lucru și ar trebui să-i sprijinim. Vă rog să nu le faceți viața dificilă”, a mai spus primarul orașului Denver.

O serie de districte din Colorado au renunțat deja la mandatele de mască din cauza scăderii puternice a numărului de infectări, având în vedere că varianta Omicron dă semne de estompare.

Tribuna.US

Citește și:  O directoare de școală, proprietara unui sex shop, le vorbește despre plăcere și autosatisfacere unor copii de 9 ani!
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close