Romania

DEMENTA si DISCRIMINAREA lui Cîțu ia proporții alarmante

Deciziile lui Cîțu îmbracă forme prostești de manifestare a puterii. De la fără noimă și până la zburdălnicie intelectuală exagerată. Adică de necontrolat.

Florin Cîțu luptă împotriva pandemiei după cum crede el că ar fi nevoie. Numai că opiniile lui dau cu capul fie de Constituție și legislație, fie de patologic. Promite relaxări aberante și emite idei care te fac să te gândești că are o suferință.

Afecțiunea lui se numește „sunt premier și nu mă bagă nimeni în seamă”. Vrea să se impună cu orice chip, dar nu-l ajută nici mintea și nici vorbirea. „Am un mesaj pentru cei care nu vor să se imunizeze prin vaccinare: nu vor scăpa niciodată de mască! O vor purta permanent și pretutindeni, pentru că nu putem pune în pericol umanitatea. Iar cei neimunizați s-ar putea să nu se mai bucure vreodată de anumite drepturi și libertăți deoarece nu vor mai fi acceptați de societate!” Pam-pam!

Nu e singura perlă. Nunțile, botezurile și alte petreceri de familie se vor ține numai dacă invitații, muzicanții și nașii vor fi vaccinați. Aoleu, și cum facem cu muzica înregistrată pe CD-uri? Cum naibii să-l vaccinăm pe Frank Sinatra dacă e mort de multă vreme? Cu ce drept se amestecă melteanul ăsta în nunta omului? Fiecare invită pe cine vrea, pe cine îi este drag, fără a se ghida după criteriile de selecție pe care premierul le impune. În ce calitate o face? De unde atâta putere de a decide cine participă și cine nu? Cîțule, sigur ești zdravăn la cap?

Citește și:  Adevăratele scopuri ale certificatului verde: „N-are legătură cu sănătatea oamenilor”

Nu e de ajuns, pentru că premierului i-a trecut prin cap și ideea ca dreptul de a intra în cârciumă să se facă pe baza CNP. Vine ospătarul, îți ia cartea de identitate și verifică în baza de date dacă ai trecut pe la vaccin sau nu. De când are chelnerul acces la ea?

Are și certificat de specialitate emis de autorități că poate răscoli prin datele personale? O tâmpenie mai mare nu mi-a fost dat să aud. Trecem de pandemie astfel? Nu. Este doar o metodă prin care va pune industria HoReCa mai repede pe butuci. Nici dracul nu o să mai vrea la cârciumă, nici măcar să facă pipi.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close