DECLARAȚIILE ANULUI 2021 ale CRIMINALILOR din SISTEMUL COVI-NAZISM – Europa News
Romania

DECLARAȚIILE ANULUI 2021 ale CRIMINALILOR din SISTEMUL COVI-NAZISM

Miocardita afectează „cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL”

Pe 2 noiembrie anul trecut, 2021, Valeriu Gheorghiță susținea o conferință de presă alături de un fost fotomodel care se ocupă și el de vaccinarea românilor, recte Andrei Baciu.

În conferință, după cum a scris ActiveNews, Gheorghiță mințea cu nerușinare că toate cazurile de miocradită suferite de tinerii vaccinați din România au avut o evoluție foarte bună.

Unul dintre cazurile despre care noi am relatat este cel al lui Bogdan Dragoteanu din Cluj-Napoca, un student care și-a văzut moartea cu ochii după ce s-a vaccinat cu serul Covid de la Pfizer. Bogdan a petrecut 3 luni în spital și este și în prezent dependent de un tratament costisitor cu antiinflamatoare, pe care statul român nu-l decontează, fiind considerat „off-label”.

Dincolo de minciunile savantului de renume mondial am reținut la rubrica Declarațiile Anului și faptul că miocradida afectează „cel puțin două organe… și inima și cordul”. 

Acesta este omul care coordonează campania de vaccinare în România.

Nu mai avem nimic de adăugat.

PS: În atenția AFP, probabil cea mai mincinoasă agenția de presă din lume, unde niște personaje precare ca intelect se ocupă de „verificarea” noastră: filmarea originală este pe pagina Guvernului României.

Vă lăsăm să o găsiți voi. Și stați pe-aproape. Că în curând ne ocupăm și noi de „verificarea” voastră.

VIDEO:

>Sursa: Andrei Nicolae / ActiveNews 

Citește și:  Elena Stoica (PSD): Oamenii nu înţeleg de ce copiii lor nu mai au dreptul de a merge la şcoală
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close