Romania

„Decesele din cauza Covid-19” au crescut dramatic DUPĂ lansarea vaccinului în peste 40 de țări

Asculta informatia

Un analist de date cantitative a adunat date de la Johns Hopkins University Coronavirus Resource Center și a publicat un videoclip care arată o creștere dramatică a presupuselor decese din cauza Covid-19 după introducerea injecțiilor experimentale de Covid-19 în peste patruzeci de țări diferite.

În februarie, am evidențiat modul în care decesele în casele batrânilor, presupuse ca urmare a Covid-19, au crescut cu 240% între 10 ianuarie și 29 ianuarie 2021, în ciuda faptului că 95% dintre toți rezidenții la domiciliu au fost vaccinați până la 27 ianuarie.

Primul vaccin Covid-19 a fost administrat în Marea Britanie pe 8 decembrie 2020 și, după cum puteți vedea din graficul de mai sus, decesele presupuse Covid-19 au început să scadă înainte de această dată. Cu toate acestea, odată ce lansarea injecției Covid-19 s-a accelerat, numărul deceselor Covid-19 a început să crească rapid din nou.

Dar Joel Smalley, un analist de date cantitative, a publicat un videoclip care demonstrează că acest fenomen nu s-a produs doar în Regatul Unit, ci s-a produs în peste 40 de țări.

Videoclipul arată decese săptămânale Covid-19 pe țară, înainte și după ce au început campaniile de vaccinare Covid-19 și fiecare țară pare să fi suferit o creștere uriașă a deceselor Covid-19 după introducerea vaccinului Covid-19.

Vedeți în videoclipul de mai jos:

SURSA

Citește și:  VACCINARE COVID: Au sacrificat copiii pentru că bătrânii nu au vrut
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 90

Close