Romania

De ce nu se vaccinează soții Cioloș? Meandrele spiralei lui Bivolaru ar putea fi răspunsul

Asculta informatia

Fondatorul PLUS, Dacian Cioloș, este un anti-vaccinist convins, la fel ca soția sa franțuzoaică. Pe lângă faptul că împart aceeași căsnicie, soții Cioloș mai au câteva lucruri în comun: au trecut prin boala cu noul coronavirus și au fost adepți ai lui Gregorian Bivolaru.

Într-o postare pe Facebook, soția liderului PLUS, Valerie Cioloș Villemin, se întreabă dacă nu este cumva o discriminare din moment ce, la revenirea în țara sa natală, Franța, a fost obligată să intre în carantină. A trecut prin infecția cu SARS-CoV-2, deci este imunizată pe cale naturală, consideră doamna Cioloș.

„Doamna Valerie Cioloș Villemin și cu domnul Cioloș sunt anti-vaxeri. De ce nu se vaccinează dl. Cioloș? A făcut boala și a anunțat că nu se vaccinea”, la Bruxelles, deși fiind în Parlamentul European avea prioritate, a remarcat Robert Turcescu.

În acest context, Mirel Curea a adus în discuție o altă explicație a refuzului de a se vaccina anti-Covid, al soților Cioloș. „Unul care stătea în spirala lui Bivolaru, mă aștept să fie ceva deștept? E în spirală și el și muierea aia a lui”.

Citește și:  Directorul de la Apele Române care a refuzat să lucreze cu ospătărița a fost dat afară. Ultima zi de muncă pentru cel care a reclamat situația revoltătoare
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4

Close