Dana Budeanu: Oamenii au murit pentru că voi ați furat, nu pentru că nu s-au înțepat. Dl Rafila, ieșiți și spuneți adevărul: nu e despre boală, ci că trebuie să ne aliniem și noi la ce-o să fie – Europa News
Romania

Dana Budeanu: Oamenii au murit pentru că voi ați furat, nu pentru că nu s-au înțepat. Dl Rafila, ieșiți și spuneți adevărul: nu e despre boală, ci că trebuie să ne aliniem și noi la ce-o să fie

Cunoscuta creatoare de modă și formatoare de opinie, Dana Budeanu, a criticat dur politicienii de la putere, inclusiv pe cei de la PSD, pentru felul în care arată România după doi ani de pandemie.

Ea spune că de doi ani, statul român „a scuipat în fața oamenilor obișnuiți” și că nu s-au luat măsuri elementare, precum testarea gratuită masivă și achiziția de antivirale, pentru revenirea la normalitate.

Dana Budeanu a adăugat că a condiționa dreptul la muncă de certificatul verde este „un abuz”.

„Oamenii au murit pentru că voi ați furat, nu pentru că nu s-au vaccinat. De ce nu avem antivirale peste tot, din abundență?

Oamenii nu sunt imbecili, voi sunteți. Dacă le oferi o plajă largă de alegeri, oamenii nu sunt nebuni. Voi sunteți niște scelerați, că nu spuneți adevărul.

Dl Rafila, ieșiți și spuneți adevărul: nu e despre boala, ci că trebuie să ne aliniem și noi la ce-o să fie. În continuare veniți cu valul 5, 6?

Voi trebuie să oferiți sănătate și educație oamenilor, că noi plătim! Omul obișnuit este flegmat pe față în fiecare zi de către stat”, a declarat ea.

Citește și:  Aproape 2.000 de tone de deșeuri de pe două barje, oprite la intrarea în țară
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close