Romania

Dan Negru, mesaj către toți românii: „Spuneți-le copiilor că azi NU e despre Moș Crăciun!“

Dan Negru a transmis românilor un mesaj cu tâlc, chiar în ziua de Crăciun. Celebrul realizator a dorit să le reamintească tuturor celor care sărbătoresc Nașterea Mântuitorului care este însemnătatea Crăciunului, având și un îndemn pentru părinți.

Dan Negru a avut un mesaj de Crăciun, mai ales pentru părinți.  El i-a îndemnat pe români să le spună copiilor că această sărbătoare a Crăciunului  este, înainte de toate, despre nașterea lui Iisus, nu neapărat ideea de ”Moș Crăciun”.

„Spuneți-le copiilor că azi nu e despre Moș Crăciun!

Ne place sau nu, evenimentul de azi, nașterea lui Iisus, a împărțit timpul in două: ÎNAINTE și DUPĂ Hristos. Așa se numără anii in istorie.

Toată planeta s-a aliniat nașterii Lui, toți suntem in 2021, credincioși sau atei, pentru că Iisus s-a născut acum 2021 ani.

De la nașterea Lui încoace se numără anii! Au trecut 2021!

Ziua de azi e despre nașterea celui care a împărțit timpul in două! Și asta nu e despre religie sau credință, e despre cultură generală.

Spuneți-le copiilor că azi e despre nașterea Celui care a biruit lumea. Și timpul“, este mesajul lui Dan Negru, alăturat unei imagini cu el lângă Betleem.

Citește și:  Germania avertizează împotriva unei ‘spirale a violenţei’ după atacurile armate de lângă Tel Aviv
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close