Romania

Dan Bittman: Aceste măsuri sunt luate împotriva bunului mers al vieții

Cântărețul Dan Bittman, care s-a remarcat în ultima perioadă prin opiniile sale împotriva restricțiilor impuse în pandemie comentează prezența slabă de la alegeri și spune că de vină e chiar președintele Klaus Iohannis.  Artistul a explicat, la Antena 3, și că prin închiderea piețelor s-a vrut subminarea economiei naționale.

Nu mă mai miră nimic! De un an de zile asist la o grămadă de lucruri neobişnuite

Încep să mă obişnuiesc şi eu cu ele, dar mi se pare ciudat. Vă întreb şi pe dumneavoastră: Nu vi se pare ciudat că am ajuns să votăm nişte guverne şi nişte guvernani, după care începem în instanţe, sau să ieşim în stradă să ne luptăm cu aceste guverne? Adică, ce rost are să mai votăm dacă știm din start, că vine pandemia peste noi, că măsurile luate sunt proaste și acum trebuie să intrăm în instanțe și să ne judecăm. La ce sunt bune guvernele? Iertați-mă că vă întreb, dar eu pun problema mai adânc.

Am putea să asistăm în următorii ani la niște schimbări de situație absolut grave.

Am senzația că deja, dacă tot e pusă sub semnul întrebării democrația, am putea să asistăm în următorii ani la niște schimbări de situație absolut grave. Aceste măsuri sunt luate împotriva bunului mers al vieții, pentru că, de aia se fac acuma cozi, de aia o să se spună, a, păi, ați ieșit, v-ați îmbulzit în magazine, de aia aveți COVID în continuare, și atunci, toate măsurile astea sunt luate fără cap. Fără niciun fel de noimă. De fapt, asta mă deranjează cel mai mult, cât și de asta protestez așa liniștit, că nu e un protest violent”, a mai spus Bittman, conform bugetul.ro.

Citește și:  Efectele COVID se văd abia acum. Milioane de oameni vor rămâne fără case.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close