Romania

Dacă mâine Arafat și Voiculescu nu vor fi demiși, trebuie să înceapă REVOLUȚIA! Ne-au omorât destul, e timpul lor să fie băgați în saci!

Asculta informatia

Spitalul Foișor din București este evacuat, de urgență, vineri seara, pentru că va fi transformat în spital suport COVID! Decizia a fost luată de Raed Arafat și Vlad Voiculescu, iar zeci de pacienți, unii recent operați, fie sunt mutați în alte spitale, din capitală sau din țară, fie sunt trimiși acasă.

Imagini de necrezut au putut fi văzute în România, cu zeci de pacienți, unii semi-dezbrăcați, au fost dați afară din spital și trimiși acasă.

Aparținătorii pacienților care au fost internați aici așteaptă răspuns. Vorbim de oameni care au venit din zone îndepărtate ale țării pentru a-şi lua rudele bolnave acasă.

Oamenii sunt disperați pentru că nimeni nu le-a comunicat ce se va întâmpla cu pacienți care au fost operații în cursul zilei de ieri. Care vor fi măsurile pe care le pot lua pentru că, una este să fi îngrijit la spital de cadrele medicale și alta e să fie dus acasă să i se dea doar pastile pentru a calma durerea.

„Astăzi în jurul orei 18:00 ne-au anunțat. M-a sunat mama că trebuie să venim să o luăm de la spital că se evacuează spitalul, că se va face din seara asta spital COVID-19.

Mama a suferit o operație la genunchi, o intervenție chirurgicală care necesită recuperare. I s-a spus că trebuie să țină legătura cu medicul. Şi mă întreb, medicul unde o să o vadă în continuare că este proaspăt operată? Astăzi  a fost scoasă de la terapie intensivă, a fost trecută astăzi pe salon și acum trebuie să o luăm acasă.

Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine și să nu sufere complicații.

Citește și:  PNL = NEONAZISM: Raluca Turcan și Vela îi vrea „turnători” pe români

Sunt revoltată pentru că nu mi se pare normal să te anunțe de pe oră pe alta, că trebuie să vii să o iei acasă.Nu știu sunt încă sub șoc. Nu credeam că o să opresc așa ceva”, a spus fiica unei paciente.

Mâine toată suflarea în STRADĂ!!! Și nu la proteste STERILE, cu program și încercuiți de jandarmi! Trebuie protestat vehement în fața ministerului de interne, până musulmanul Arafat își dă demisia, apoi la ministerul Morții, până mucosul Voiculescu își ia rucsacul și se duce unde a’nțărcat mutu iapa.

Mâine e ziua decisivă, ALTFEL de duminică trebuie luați cu parul, căci nu se mai poate! Niște sataniști își bat joc și de morții noștri, și de bolnavii abia operați. Oare, suntem tâmpiți să înghițim atâtea fărădelegi? Ne-am bolșevizat de tot, nu mai avem fibră de român în noi?

Treziți-vă morți ai morților!!!

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 46 =

Close