Romania

Curtea de apel Cluj desființează Certificatul Verde

Asculta informatia

Curtea de Apel Cluj a anulat, in prima instanta, hotararile de guvern care impun Certificatul Verde Digital si continuarea starii de alerta. Actiunea a fost initiata de avocatii Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Nr. de dosar pe rolul Curtii de Apel Cluj e 607/33/2021.

Aceasta hotarare poate fi atacata cu recurs. Daca anularea ramane definitiva, dat fiind ca DEJA s-au incalcat in baza acestor acte foarte multe drepturi si libertati fundamentale ale cetatenilor, intregul Guvern este grup infractional organizat ce a comis infractiunea de abuz in serviciu in forma continuata.

Camera Deputatilor are obligatia, in acelasi context, sa respinga abjectia impunerii Certificatului Verde Digital si sa redea romanilor dreptul sa-si exercite libertatile fara conditionari.

Nu in ultimul rand, Parlamentul are obligatia sa demita prin motiune de cenzura acest guvern PNL tradator condus de Florin Citu, guverncare a ingradit abuziv drepturile romanilor.

Lupta pentru libertate continua! E important sa intelegeti fiecare ca aceasta lupta e una perpetua. Ne vedem in strada, in Bucuresti, pe 2 octombrie 2021!

Felicitari inca odata celor doi avocati clujeni Mikolt Kapcza și Gabriel Marin!

======================
Cele 3 hotarari guvern anulate sunt:

– HG 826/5 aug 2021 – prin care s-a prelungit starea de alerta incepand cu 11 august 2021;

– HG 932/9 sept 2021 – prin care s-a prelungit starea de alerta incepand cu 10 septembrie 2021;

– HG 990/17 sept 2021 – pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citește și:  Klaus Iohannis la desemnat pe Nicolae Ciucă sa formeze noul guvern

Acest din urma HG prevede impunerea “Certificatului Verde Digital”.

Link la cele 3 hotarari de guvern in comentariu.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9

Close