Romania

Cristian Terheș, despre aderarea României la Schengen: Împiedicată de politicienii de la Bucureşti care nu au demnitate şi „sunt niște sclavi”

Asculta informatia

Europarlamentarul Cristian Terheș a demascat comportamentul unor politicieni români care pun bețe în roate ca România să nu intre în Spațiul Schengen. Mai mult, europarlamentarul spune că politicienii de la Bucureşti nu au demnitate şi „sunt niște sclavi”.

Europarlamentarul Cristian Terheș și-a exprimat nemulțumirea după ce Olanda a lăsat de înțeles, din nou, că nu va accepta ca țara noastră să intre în Spațiul Schengen. Şi stat, în opinia sa, doar din cauza unor politicieni de la Bucureşti care „sabotează” interesul  României.

După ce judecătorul Augustin Zegrean a declarat că „De mult trebuia scos MCV pentru că nu este România mai coruptă sau mai rea decât alte state. Doar diferența de tratament penal este diferită. La noi pedeapsa este mult mai mare și mai gravă pentru aceeași faptă. Aici ar trebui cineva să țină cont de lucrul acesta pentru că nu este normal ca anumite fapte care în anumite state nu se pedepsesc, la noi să se pedepsească.

Nu este normal ca anumite fapte care în alte părți sunt pedepsite cu pedepse ușoare la noi să fie cu pedepse foarte mari. Trebuie un tratament penal egal pentru toată lumea”, europarlamentarul Cristian Terheș a declarat că aderarea țării noastre e amenințată în primul rând de politicieni de la București.

Citește și:  Cozi uriașe de mașini la vama Nădlac. Românii se întorc în străinătate
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close