Romania

Crima intre migranti, la Timisoara. Barbati injunghiati in plina strada, la Gara de Nord.

Autoritatile incompetente ce fac? Asteapta ca acesti teroristi sa omoare si romani?

UPDATE 2: Echipaje de politie si jandami sunt si in zona periurbana a Timisoarei si incearca sa dea de urma migrantilor. De asemenea, transfugi au fost luati din parcuri si din cladirile abandonate in care isi fac veacul, pentru a fi audiati. Oamenii legii fac verificari inclusiv pe autostrada, pentru a captura migrantii care circula in apropierea orasului. Cu totii urmeaza sa fie supusi unor interogatorii de catre ofiterii de politie la Timisoara.

UPDATE: Zeci de migranti au fost adunati din zona Garii de Nord si dusi la sediul Politiei pentru a fi audiati in legatura cu cele intamplate.

Atac sangeros la Timisoara, luni dupa amiaza. Un barbat a murit iar un altul este in stare grava, dupa ce au fost injunghiati in plina strada, in apropiere de Gara de Nord.

Cei implicati in incaierare erau migranti, iar potrivit martorilor, scandalul a inceput pe malul Begai, pe Splaiul Titulescu. Acolo, mai multi transfugi s-au incaierat, iar doi afgani au fost injunghiati. Acestia au reusit sa fuga pana pe Bulevardul Dragalina unde, din cauza ranilor, s-au prabusit. Cei care au asistat la intreaga scena spun ca atacatorii s-au despartit, alergand in directii diferite.

Oamenii din zona au dat imediat alarma la 112, iar mai multe echipaje de la Ambulanta si Politie au fost chemate de urgenta la locul atacului.

Cei doi raniti au fost dusi de urgenta la spital, insa unul dintre ei a murit. Si cel de-al doilea barbat injunghiat este in stare grava, iar medicii fac eforturi sa-i salveze viata.

Politistii au intrat in alerta si incearca sa-i gaseasca pe agresorii care a disparut imediat dupa ce au aplicat lovitura.

Citește și:  Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști

Mai multe echipaje fac verificari in zona Garii si aduna informatii in speranta ca vor obtine un indiciu care sa-i duca pe urmele atacatorilor.

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close