Asia

Covid 19 scăpat din laboratorul armatei RP Chineză

Dezvăluiri bombă care aruncă în aer tot ce se credea despre coronavirus. Li-Meng Yan, virusolog chinez și doctor la Southern Medical University – o universitate afiliată armatei Chinei comuniste, susține că noul coronavirus nu a apărut din natură.

Virusologul a explicat de ce crede cu tărie că noul virus a fost făcut într-un laborator din Wuhan. Li-Meng Yah a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Fox News, că supervizorul ei de la Universitatea Hong Kong, Leo Poon, i-ar fi cerut încă din luna decembrie să investigheze mai multe cazuri similare cu SARS ce au apărut în China.

Ea mai spune că inițial supervizorul ei a sfătuit-o să-și ducă mai departe ancheta, dar că ulterior i-a cerut să păstreze tăcerea. După câteva luni, în luna aprilie, cercetătoarea a fugit în SUA, precizând că se teme de represiunea Chinei comuniste.

Potrivit declarațiilor făcute de virusologul chinez, coronavirusul nu ar trecut direct de la lilieci la oameni, ci e mai probabil să se bazeze pe un virus provenit de la lilieci. Ea mai spune că COVID-19 a fost descoperit și e deținut de armata Chinei comuniste.

Chinezii susțin însă că declarațiile virusologului nu sunt adevărate și neagă descoperirile. La mijloc e un adevărat mister legat de cine spune adevărul, conform Daily Mirror, care arată că cercetătoarea e contrazisă de oficialii chinezi, însă că aceasta ar fi declarat că se teme pentru viața ei și că întreaga ei indentitate ar putea fi ștearsă, iar ea ar putea dispărea. Iar situația din China nu e unică. Și medicii din România care au alte opinii decât cele oficiale sunt contraziși de autorități și cenzurați de platformele precum Facebook sau Youtube.

Citește și:  Originea Covid-19 și gogoșile Chinei. Experți internaționali cer anchetarea unui accident de laborator
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close