COVI-NAZISM: Bază de date cu cei care au cerut scutire religioasă de la VACCIN – Europa News
AmericaReligie

COVI-NAZISM: Bază de date cu cei care au cerut scutire religioasă de la VACCIN

Într-o mișcare care pare desprinsă din romanul lui George Orwell „1984”, o mică agenție federală a emis marți o notificare publică cu privire la o nouă politică ce ar putea însemna că guvernul SUA se pregătește să creeze o bază de date care să conțină numele americanilor care au adus scutire religioasă pentru refuzul de administrarea a vaccinului COVID-19,scrie AO NEWS.

The Daily Signal, o publicație de știri a Fundației Heritage, raportează că Agenția de Servicii Prejudiciare sau ASP a anunțat crearea unui nou sistem de înregistrări care va stoca numele și „informațiile religioase personale” ale tuturor angajaților care fac „cereri de scutire religioasă pentru scutirea de la obligativitatea de vaccinare impusă federal”.

Anunțul publicat în Registrul Federal spune că agenția va crea „Sistemul de informații privind cererile de excepții religioase ale angajaților”.

The Washington Times raportează că și alte departamente federale pregătesc liste similare oferind exemple ca Trezorerie, Interne, Locuințe și Dezvoltare Urbană, Sănătate și Servicii Umane, Transporturi, etc.

Citește și:  Sarah McBride, prima femeie transgender aleasă în Senatul SUA
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close