EuropaSanatate

SCOȚIA: Mai multe DECESE post VACCINARE COVID decat numarul celor morţi de boala și comorbidități

Asculta informatia

Potrivit cifrelor oficiale compilate de The Daily Expose, între 8 decembrie 2020 și 28 mai 2021, un total de 3.752 de persoane au murit în termen de 28 zile de la administrarea vaccinului împotriva Covid-19 în Scoția.

Aceasta înseamnă că numărul persoanelor care au murit din cauza Covid-19 în doar 6 luni în Scoția după ce au fost vaccinate împotriva Covid depășește acum cu 163 numărul persoanelor care au murit de Covid-19 în spitalele englezești în ultimele 15 luni. Dar numai în Scoția, numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinului Covid în decurs de 6 luni este de aproape 7 ori mai mare decât numărul persoanelor care au murit din / cu Covid-19 în Scoția în decurs de 11 luni.

De la Daily Expose:

Putem confirma oficial că numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinurilor Covid depășește numărul persoanelor care au murit din cauza de / cu Covid-19.

Cu toate acestea, cifrele sunt cel mai probabil mult mai grave decât apar deoarece datele despre decesele provocate de vaccinurile Covid au fost preluate din datele oficiale publicate de Public Health Scotland, iar numărul morților depășește numărul persoanelor care se presupune că au murit de Covid-19 în Anglia.

Numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinurilor în Scoția s-a acumulat în 6 luni, în timp ce numărul persoanelor despre care se crede că au murit din cauza Covid-19 în Anglia s-a acumulat în 15 luni.

Potrivit datelor oficiale ale NHS disponibile aici, au existat 87.213 decese de la Covid în timpul celor 28 de zile posteriaoare unui test pozitiv în spitale din Anglia începând cu 2 iunie 2021. Dintre acestea, 83.624 au murit din cauza altor boli grave preexistente, dar au fost incluse în statisticile Covid deoarece au primit un rezultat pozitiv în termen de 28 de zile de la moarte.

Citește și:  Elon Musk: Sunt împotriva ideii de a forța oamenii să fie vaccinați. Dați-le oamenilor libertatea înapoi!

Când considerați că testele din spitale sunt practic obligatorii, chiar dacă nu sunt în legislație, și că utilizează testul PCR, care nu poate detecta infecții și poate găsi orice doriți să găsiți atunci când utilizați o frecventa de ciclu ridicată, ceea ce duce la fals pozitive, nu este dificil de văzut de ce zeci de mii de oameni care au murit din alte cauze sunt incluși în statisticile de deces ale lui Covid.

Din fericire, datele NHS ne informează că între martie 2020 și 2 iunie 2021, doar 3.589 de persoane au murit de Covid-19 în termen de 28 de zile de la un rezultat pozitiv în spitalele din Anglia. O cifră care nu justifică 15 luni de tiranie dictatorială și fascism medical.

image 47

Deci, poate cineva să explice de ce agențiile farmaceutice nu au oprit imediat misiunea agenției de a vaccina toți bărbații, femeile și copiii cu o injecție experimentală care se presupune că reduce doar șansa de complicații grave de la Covid-19?

Pentru că, potrivit unui raport publicat de Public Health Scotland, numărul persoanelor care au murit în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului Covid în Scoția depășește deja numărul persoanelor care au murit de Covid-19 în Anglia.

Raportul, care este disponibil aici (vezi pagina 8), prevede: „Între 8 decembrie 2020 și 28 mai 2021, un total de 3.752 de persoane au murit în Scoția în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului Covid-19”.

image 46

„Între 8 decembrie 2020 și 28 mai 2021, un total de 3.752 de persoane au murit în Scoția în termen de 28 de zile de la primirea vaccinării COVID-19 (numărul de zile dintre vaccinare și deces este 0-27, unde 0 este ziua vaccinării pentru toate vârstele). Defalcarea acestor decese pe zi și tipul de vaccin poate fi găsită în acest tabel. Folosind media lunară a deceselor de 5 ani”

Asta înseamnă că numărul persoanelor care au murit din vaccinul Covid în doar 6 luni în Scoția este de 163 ori mai mare decât numărul persoanelor care au murit din cauza Covid-19 în spitalele din Anglia în 15 luni.

Citește și:  Perioada de carantină din Republica Cehă, redusă de la 14 zile la 10 zile

Dar dacă uităm numărul de decese din Covid în Anglia și ne uităm doar la Scoția, numărul persoanelor care au murit din cauza vaccinului Covid în 6 luni este de aproape șapte ori numărul persoanelor care au murit în 11 luni în Scoția din cauza Covid- 19.

Acest număr este 596, potrivit unei întrebări adresate guvernului scoțian:

image 43

Dacă vedem o rată similară de decese din cauza vaccinului Covid în Anglia, atunci numărul de morți ar putea ajunge la 25.123.

Potrivit unui document Excel atașat la raportul Public Health Scotland, pe care îl putei găsi aici1.289 de persoane au murit în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului ARNm Pfizer și 2 persoane au murit în termen de 28 de zile de la primirea vaccinului ARNm de la Moderna, și au murit 2.461 de persoane în termen de 28 de zile de la administrarea vaccinului vector AstraZeneca.

Având în vedere cele de mai sus și faptul că 86% dintre copiii din foarte scurtul studiu clinic au experimentat o reacție adversă la vaccinul Pfizer care a variat de la ușoară până la severă, cineva ar îndrăzni cu adevărat să le facă copiilor lor un vaccin experimental de care nu au nevoie? – Indexexpurgatorius

Sursa: https://ortodoxinfo.ro/2021/06/18/scotia-decesele-dupa-6-luni-de-vaccinari-covid-depasesc-numarul-total-de-decese-dupa-15-luni-de-covid-in-toata-anglia/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 61 =

Close