SanatateWorld

CORONAVIRUS: O înșelăciune mondială concepută de OMS! Documentarul difuzat la televiziunea elvețiană

Asculta informatia

A apărut un documentar șocant al unei televiziuni elvețiene. Acesta demonstrează modul în care coronavirusul a fost o înscenare pentru a păcăli întreaga lume. Coronavirus – o inselaciune mondiala!

”Dacă televiziunea elvețiană a transmis-o, în timp ce toate celelalte televiziuni au ignorat-o, asta trebuie să însemne ceva, nu-i așa?” citează sursa MONDO TODAY si oficialmedia.com

Coronavirus – O inselaciune mondiala

OMS, așa cum s-a demonstrat în acest documentar, a înșelat deja lumea de mai multe ori, răspândind alarme pandemice care s-au dovedit nefondate, dar, între timp, statele au cumpărat vaccinurile produse de industriile medicamentelor, vaccinuri care au fost apoi lăsate neutilizate. Toate acestea au fost posibile din cauza conflictelor de interese între managerii OMS.  Mulți dintre acești capi ai OMS primesc bani de la companiile farmaceutice.

Și în România s-a încercat preuarea unui documentar însă foarte probabil după apariția sa la televiziunea B1, acesta a fost interzis. Documentarul este o anchetă amplă care urmăreşte corupţia din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, opacitatea instituţiei, dar şi jocurile de interese făcute la cel mai înalt nivel.

Scandalurile, pandemiile, radiațiile și corupția OMS

Sănătatea a miliarde de oameni este controlată de către această organizaţie fondată în anul 1948. Orice problemă care apare în cadrul OMS, fie că vorbim despre corupţie, comunicare defectuoasă sau incompetenţă, poate avea consecinţe dramatice pentru omenire. Scandalurile şi acuzaţiile apărute recent în jurul OMS, cu privire la COVID-19, sunt o dovadă în plus a acestui lucru.

În cadrul acestui documentar apar importanţi reprezentanţi ai OMS (inclusiv Margaret Chan, fostul director al OMS), experţi epidemiologi din întreaga lume, dar şi oficiali guvernamentali (precum Barack Obama, Angela Merkel, Naoto Kan, fost premier al Japoniei, Hermann Grohe, fost ministru al Sănătăţii din Germania), personalităţi (Bill Gates).

Citește și:  Primul vaccin împotriva COVID-19 care a dat rezultate promiţătoare în testele pe oameni. Se trece în faza testării internaţionale

Pandemiile, problema radiaţiilor, dar şi interesele producătorilor de tutun sunt printre subiectele abordate în acest film. De asemenea, documentarul scoate la suprafaţă practicile ascunse din cadrul OMS.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Close