Asia

Coreea de Sud anunță că a învins și al treilea val de CORONAVIRUS

Oficialii sud-coreeni au anunţat că al treilea val de infectări cu noul coronavirus este sub control, după ce sâmbătă au raportat cel mai mic număr de noi contaminări din ultimele aproximativ patru săptămâni, graţie restricţiilor înăsprite în perioada sărbătorilor, scrie news.ro . 

Sâmbătă au fost anunţate 657 de noi cazuri, cu aproximativ 200 mai puţine decât în ziua anterioară. Totalul a ajuns la 63.244, iar 962 de oameni au murit din cauza noului coronavirus.

„Al treilea val este ţinut sub control, ca rezultat al testărilor extinse şi consolidării măsurilor de distanţare”, a spus duminică Sohn Young-rae, înalt oficial din Sănătate, citează The Guardian.

El a declarat că ce era mai rău pentru ţară pare să fi trecut, deşi, a adăugat, este prematur de spus că situaţia s-a modificat definitiv spre un declin.

Guvernul a decis sâmbătă să extindă pentru toată ţara interdicţia privind adunările private mai mari de 4 persoane, precum şi regulile de distanţare fizică în Seul şi zonele vecine până pe 17 ianuarie.

Citește și:  Arme chimice și biologice testate pe creștini, în lagăre de reeducare
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close