TEHNOLOGIE

Facebook vrea să facă modificări care să permită p€dofililor să nu poată fi detectaţi!

Pe prima pagină a presei australiene din 20 februarie 2021:

Facebook intenționează să facă modificări care să permită pedofililor din messenger să evite detectarea.

“Copiii vor avea de suferit teribil. Poliția australiană va pierde până la 20.000 de dovezi ale abuzului asupra copiilor în acest an. Violatorii nu vor fi prinși. Dar autoritățile noastre nu pot convinge gigantul social media să se răzgândească. Oare asta îl face pe Mark Zuckerberg CEL MAI GROAZNIC OM DIN LUME?” UN ARTICOL PE CARE FIECARE PĂRINTE AUSTRALIAN TREBUIE SĂ-L CITEASCĂ … ”.

Militantul pentru siguranța copiilor, Bruce Morcombe, a acuzat Facebook că a ajutat pedofilii, deoarece au apărut mai mult de 20.000 de cazuri de abuz de copii în Australia, care ar putea fi nedetectate conform planului gigantului tehnologic de criptare a mesajelor.

Se înțelege că Facebook refuză să răspundă scrisorilor guvernului australian cu privire la acest plan controversat de introducere a criptării end-to-end în serviciul său de mesagerie, după cinci întâlniri în care autoritățile au făcut o pledoarie disperată de a nu permite pedofililor să rămână necontrolați.

https://www.pressreader.com/australia/the-courier-mail

Acum înţelegi de ce Facebook a scos de pe reţeaua sa acum câteva zile Australia…

Sursa: raintv.eu

Citește și:  Zuckerberg pierde 7,2 miliarde de dolari după ce mai multe companii au scos publicitatea din reţeaua Facebook
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close