Copii duși de școală într-o excursie la un bar de SODOMITI – Europa News
America

Copii duși de școală într-o excursie la un bar de SODOMITI

Conducerea unei școli publice din sud-estul Floridei a dus copii de clasele 1-4 într-o excursie la un bar gay.

Membrul consiliului școlar Sarah Leonardi a anunțat pe Twitter că i-a dus miercuri pe elevii de la Școala Elementară Wilton Manors dintr-o localitate din Broward County Florida la Rosie’s Bar and Grill, un bar local pentru homosexuali.

Leonardi a spus că „a fost atât de onorată” să fie însoțitoare pentru călătoria la barul „incredibil”. Au fost făcute fotografii care nu pot fi prezentate în acest material, deoarece copiii sunt minori. Pozele arătă copii stând în bar și pozând cu semnul restaurantului.

Excursia școlară a stârnit reacții. Filiala din Broward a grupului Moms for Liberty a distribuit postarea lui Leonardi într-un grup privat de Facebook. Mai mulți părinți își aduc aminte că în copilărie școala organiza excursii la muzee, parcuri botanice sau la Zoo. Christina Pushaw, secretarul de presă al guvernatorului Ron DeSantis a spus citată de CBN că „Acum copiii sunt duși în excursie la un bar gay, fiind forțați să poarte măști „pentru a-i păstra în siguranță”.

Citește și:  Și-a pus capăt zilelor în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Sinuciderea a devenit virală. Tik Tok, avertisment pentru părinți!
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close