Europa

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept împotriva pașaportului de vaccinare

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, împreună cu zeci de avocați, medici, cetățeni și asociații, le solicită tuturor partidelor politice românești reprezentate în Parlamentul European să voteze împotriva instituirii pașapoartelor de vaccinare la nivelul Uniunii Europene, un instrument care urmează nu să faciliteze, ci să condiționeze un drept fundamental european: libertatea de circulație. Votul rușinii ar urma să aibă loc la Bruxelles în miercurea mare, pe 28 aprilie 2021.

Dacă această inițiativă legislativă va trece în Parlamentul European, Uniunea Europeană își va fi semnat certificatul de deces prin resetarea ei într-un imens lagăr de concentrare.

„Solicitare către partidele politice reprezentate în Parlamentul European: europarlamentarii români să voteze împotriva propunerii Comisiei Europene #COM(2021)130, din 17 martie 2021, privind Regulamentul de instituire la nivelul UE a așa-numitei „adeverințe electronice verzi”.

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept a transmis azi, 23.04.2021, către toate partidele politice reprezentate în Parlamentul European solicitarea semnată împreună cu zeci de avocați, medici, cetățeni și asociații și care este susținută mii de cetățeni odată cu semnarea petiției Opriți adeverința electronică verde!

Prin această solicitare cerem ca europarlamentarii români să voteze împotriva propunerii Comisiei Europene #COM(2021)130, din 17 martie 2021, privind Regulamentul de instituire la nivelul UE a așa-numitei „adeverințe electronice verzi”, fiind prezentate pe larg motivele pentru care trebuie să voteze împotrivă.

Citește și:  Croaţia: O femeie în vârstă de 99 de ani s-a vindecat de COVID-19
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close