Ungaria

Coadă de TIR-uri și mașini la granița cu Ungaria. Coloana ajunge la 12 kilometri, în această dimineață

Aglomerație mare la Nădlac 2, la ieșirea din țară. Timpul de așteptare pentru camioane este de 110 minute în această dimineață. Situația a fost aceeași și miercuri, când coada de vehicule s-a întins pe 12 kilometri. De vină ar fi controalele amănunțite făcute la intrarea în Ungaria.

Răbdarea șoferilor a fost pusă la grea încercare. Coloana de camioane s-a întins pe 12 kilometri, pe sensul de ieșire din România către Ungaria.

„E o nebunie, mereu este așa în ultimele luni, habar n-am ce se întâmplă în terminal aici, nimeni nu ne ajută. Deja nervii sunt la pământ”, spune un șofer, la Digi24.

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a timpilor de aşteptare de la frontieră, pe arterele dedicate camioanelor timpul mediu de așteptare a depășit 3 ore.

Măsuri pentru fluidizarea traficului

Poliţia de Frontieră spune că a luat măsuri pentru fluidizarea traficului.

„S-au dispus măsuri pentru suplimentarea personalului planificat la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum şi a arterelor de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de configuraţia şi capacitatea maximă permisă de infrastructură punctelor de trecere”, a precizat Laura Bondar, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, potrivit sursei citate.

Autoritățile recomandă şoferilor de autocamioane să folosească toate punctele de frontieră deschise tranzitului de mărfuri.

Citește și:  Român ÎNJUNGHIAT mortal în Ungaria
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close