Romania

CLUJ: O femeie vaccinată cu Pfizer, a murit în secția de Terapie Intensivă

Asculta informatia

O femeie din județul Cluj, în vârstă de 70 de ani, vaccinată cu ambele doze de vaccin Pfizer, a murit recent în secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Turda, după ce a fost depistată cu Covid la două luni după rapel, transmite G4media.

Potrivit medicilor, persoana decedată avea făcut rapelul în luna februarie, apoi a fost testată pentru anticorpi după vaccin și avea un număr considerabil, 6.700.

Directorul medical de Spital, Andrașoni Victor: „Avea dozele făcute, avea titru de anticorpi mare, a fost confirmată cu Covid și avea afectare pulmonară de peste 85%. Asta a fost. Explicația este greu de găsit.”

„E strict părerea mea personală ceea ce vă voi spune. Eu nu cred că acest caz are vreo legătură cu Covid-ul activ. Este vorba despre o pacientă cu multe boli, o mare cardiacă, care probabil a avut o expunere la Covid undeva la finalul toamnei sau în iarnă, apoi a făcut prima doză de vaccin, în februarie pe a doua, iar acum i-a ieșit un test PCR pozitiv (…) Eu cred că în privința acestei paciente a fost vorba cândva de o infecție Covid minim simptomatică, peste care s-a vaccinat, a făcut și rapelul și a ajuns la un nivel de anticorpi de 6700. Paradoxul a făcut să-i iasă acest test PCR pozitiv, deși, repet, asta se poate întâmpla și la șase luni după. E cea mai logică variantă. Nu am descoperit noi America.”, spune medicul Sergiu Habago, unul dintre doctorii care au tratat-o în secția de Terapie Intensivă.

Citește continuare pe: www.g4media.ro

Citește și:  Parașuta USR-ista Andra Mandrilă susține MOARTEA nevaccinaților prin înfometare
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 64

Close