Romania

Claudiu Târziu: Klaus Iohannis minte cu nerușinare atunci când susține că au fost făcute lucrări de întreținere pe canalul Bâstroe

Klaus Iohannis minte cu nerușinare atunci când susține că au fost făcute lucrări de întreținere pe canalul Bâstroe și că totul a fost doar un mit. Rezultatele au arătat că au fost efectuate lucrări de dragare/adâncire, ceea ce riscă să afecteze Delta Dunării, susține președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, într-un comunicat de presă.

Klaus Iohannis minte cu nerușinare atunci când susține că au fost făcute doar lucrări de întreținere pe canalul Bâstroe. Rezultatele măsurătorilor, scurse în presă în data de 16 mai, au arătat altceva, și anume că s-au făcut dragaje de adâncire pentru a ajunge la 7 metri, ca să poată trece nave de mare tonaj. De aceea, s-a și pus batista pe țambal pe acest subiect. Mai mult, doi oficiali ucraineni au anunțat recent că țara vecină va începe lucrări pentru adâncirea şi mai mult a Canalului Bâstroe, astfel încât să-şi extindă rutele alternative pentru exportul cerealelor. De ce a ales să-i mintă pe români Klaus Iohannis tocmai de la Bruxelles? Întreg comportamentul său din ultima vreme pare să trădeze deviza ”totul pentru ucraineni, nimic pentru români”, a declarat Claudiu Târziu.

Citește și:  Cum arată programul de guvernare AUR care a inflamat globaliștii.
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close