TEHNOLOGIE

Implantul MICROCIPULUI în mâna femeii devine viral

O femeie din Las Vegas, Nevada, a strâns peste 3 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare pentru că a arătat ce poate face cu un microcip implantat în dosul mâinii. The Daily Mail informează că Burgundy Waller și-a numit soțul un „geniu al tehnologiei”, după ce i-a implantat un cip în mână cu mai bine de doi ani în urmă, cipul fiind programat pentru ea de soțul ei.

Waller este cunoscută drept „The Chip Girl” în videoclipurile sale TikTok. Ea povestește ceea ce poate face cipul, cum ar fi deblocarea ușilor, sertarelor, dulapurilor și a altora. Ea susține că a fi cipat înseamnă „nu trebuie să-ți faci griji niciodată că-ți vei pierde cheia”.

CBN News informa încă din luna mai, că cipurile implantabile la oameni nu sunt noi, dar mai ales în ultimile luni, puterea de comercializare către populație a crescut mult, devenind foarte populare. O companie din Regatul Unit a dezvoltat un nou cip care permite să plătiți la un cititor de card de credit.

„Există o parte întunecată a tehnologiei, care are un potențial de abuz”, a declarat Nada Kakabadse, profesor de politică, guvernare și etică la Reading University, pentru BBC. Comentând noile tehnologii, evanghelistul Ray Comfort, ne aduce aminte de prorocia din Apocalipsa 13, despre semnul fiarei.

SURSA

Citește și:  Și-a pus capăt zilelor în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Sinuciderea a devenit virală. Tik Tok, avertisment pentru părinți!
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close