Romania

Ciucă a anunțat că SUTE de mii de facturi au fost EMISE GREȘIT: premierul bagă furnizorii în ședință

Asculta informatia

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că sute de mii de facturi au fost emise greșit de către furnizorii din România. Ciucă promite  că odată cu noua OUG care prevede plafonarea prețurilor la gaze și curent furnizorii nu vor mai emite facturi greșite. Ciucă a oferit şi detalii privind controalele efectuate la furnizori în ultima săptămână.

” În urma verificărilor, s-au găsit 81.195 facturi greşite, iar la nivelul energiei electrice au fost identificate peste 400.000 de facturi greşite. În urma controalelor ANPC s-a constat nerepectarea normelor din lege, și s-a dispus refacerea controalelor. Suntem convinși că vom atinge targetul privind refacerea facturilor. În baza noii ordonanțe prin care s-a modificat prețul gazelor, ne așteptăm ca impactul asupra sistemelor să fie minim. Săptămâna viitoare vom discuta cu furnizorii de energie, ca să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în decembrie și ianuarie”,a spus Nicolae Ciuc[.

Citește și:  Un grup de parlamentari AUR, în frunte cu George Simion, așteaptă în fața Guvernului pentru a-i cere premierului Ciucă să lase românii din diaspora să intre în țară
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Close