Romania

Ciolacu, în plenul Parlamentului: Nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă

Asculta informatia

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a afirmat, luni, în plenul Parlamentului, că nu susţine vaccinarea obligatorie, dar are dreptul la viaţă şi a apostrofat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă că nu poată mască. ”Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască. Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a afirmat liderul PSD.

”Cred că nu este nici prima oară şi nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască sau să mă protejaţi să nu mă îmbolnăviţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, în deschiderea discursului susţinut la Şedinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României.

Preşedintele Camerei Deputaţilor i s-a adresat senatoarei Diana Şoşoacă: ”Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază, doamnă”.

Nu este prima dată când Diana Şoşoacă este apostrofată, la una dintre şedinţele Senatului fiind apelat chiar numărul 112 pe această temă.

Citește și:  Alexadru Rafila trimite Curtea de Conturi „peste” Raed Arafat! Jigniri între cei 2, care au ajuns până la Ceauşescu
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 25

Close