Romania

Ciolacu, despre Şoşoacă: N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetăţeneşti

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat marţi, la DC News, că nu crede că în acest moment senatoarea Diana Şoşoacă ar fi „pe profilul PSD”.

Ciolacu a adăugat că nu ar fi văzut vreun derapaj la senatoare, şi că, în opinia sa, Şoşoacă este „o apărătoare a unor drepturi cetăţeneşti”.

„Nu cred că doamna Şoşoacă poate să strice relaţiile PSD cu internaţionala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje… Este o apărătoare a unor drepturi cetăţeneşti, dar nu a existat această discuţie. Nu mă pot ante-pronunţa. Nici dânsa nu şi-a manifestat intenţia”, a declarat Ciolacu.

Întrebat dacă, în cazul în care senatoarea Diana Şoşoacă ar veni mâine să se înscrie în PSD, o va primi, şeful social-democraţilor a răspuns că „nu am avut această discuţie cu colegii mei.”

Recunoscută ca negaţionistă, Diana Şoşoacă a avut în repetate rânduri derapaje în spaţiul public, în care afirma că pandemia ba nu există, ba că s-a terminat, sau contestând importanţa purtării măştii de protecţie în prevenirea răspândirii Covid-19. Exclusă din AUR, senatoarea a avut tot felul de discursuri virulente care au culminat cu blocarea paginii sale pe Facebook timp de 30 de zile, în contextul în care şi-a permis să jignească un utilizator care i-a comentat la o postare. Şoşoacă susţinea apoi că doar ea şi Donald Trump sunt cenzuraţi pe platforma de socializare şi a ameninţat că dă Facebook în judecată.

Citește și:  SOSOACA II SMULGE EPOLETII LUI CIUCA – Senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca il acuza de tradare pe premierul Nicolae Ciuca
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close