Romania

Cine conduce cu adevărat România? Agentul Arafat sau guvernul României? – Arafat cere test negativ pentru toate persoanele care intră în țară, chiar și pentru vaccinați – Rafila s-au opus vehement acestei măsuri

Asculta informatia

Există într-adevăr neînțelegeri și dispute între Arafat și Rafila sau este totul un scenariu premeditat pentru manipularea oamenilor?Potrivit surselor Antena 3, Raed Arafat a cerut ca, începând de duminică, toate persoanele care intră în țară să prezinte un test PCR negativ.

Șeful DSU a cerut în ședința de guvern ca, începând de duminică, 5 decembrie, toate persoanele care intră în România, indiferent că sunt vaccinate, nevaccinate, chiar și cu schemă completă, să prezinte un test REAL TIME PCR negativ.

Acest lucru este valabil atât pentru români, cât și pentru străini, spun sursele citate.

Propunerea a stârnit tensiuni însă în ședința de guvern. Spiritele s-au aprins foarte repede între Raed Arafat, Sorin Grindeanu și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila s-au opus vehement acestei măsuri, susținând că s-ar crea o adevărată nebunie, un haos de nedescris. 

S-a ajuns însă și la o concluzie. Ministerul Sănătății și nu Departamentul pentru Situații de Urgență, condus de Raed Arafat, ar trebui să gândească sistemul de măsuri pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Citește și:  Liviu Dragnea intră în greva foamei. „M-a rugat să transmit public”
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 29

Close