America

Ce semeni aia aduni! Medicul care și-a bătut joc de antivacciniști a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat

Asculta informatia

Uneori, când blestemi pe Dumnezeu uitându-te cu ură spre norii grei, Dumnezeu îți răspunde…cu un trăznet.

Un chirurg plastician de 48 de ani din Ohio, care și-a bătut joc de „antivacciniști”, A MURIT după injectarea cu serul Covid produs de ModeRNA, informează VaccineImpact.com.

Dr. Thomas Flanigan a fost injectat cu prima doză de vaccin experimental ModeRNA, pe bază de ARN mesager, pe 6 ianuarie, iar cea de-a doua doză a primit-o pe 3 februarie, potrivit paginii sale de Facebook.

Postarea sa din 3 februarie, între timp ștearsă – dar păstrată sub forma unei capturi de ecran -, era formulată astfel:

„A doua doză. Microcipul își face treaba foarte bine. Mintea mea este încet-încet înlocuită cu mentalitatea de turmă. Suntem pe drumul cel bun. Rezistența este inutilă.”

Mai târziu, dr. Flanigan avea să-și scrie propriul necrolog, în același stil ironic, spunând că și-a încheiat „stagiul ca marele clișeu american”, plecând din lumea aceasta pe când încă era foarte bun în rolul de „super-erou legendar” și s-a autoporeclit drept „Zeul roșcovan al chirurgiei și al șmecheriilor”. Deși nu se știe exact când a scris acest „necrolog”, se poate presupune că după instalarea simptomelor mortale survenite în urma injectării cu dozele de ModeRNA, într-o încercare de a-și liniști propriile temeri, dar și de a-și bate joc, în continuare, de „antivacciniști”.

Vaccine Impact News observă cum nici o agenție de presă care a relatat această întâmplare – în afară de the New York Post – nu a menționat că dr. Flanigan primise dozele serului experimental ModeRNA în ianuarie și februarie; chiar și the Post, însă, la fel ca toate celelalte publicații, a scris că „nu este clară” cauza morții. În plus, titlurile îi celebrează, practic, moartea, poate într-o încercare de a distrage atenția de la dozele ModeRNA, descriind necrologul ca fiind „hilar”, „incredibil” sau alte caracterizări asemănătoare, nepotrivite cu situația.

Citește și:  Donald Trump îşi lansează propria reţea de socializare

Karma n-a fost instantanee, dar l-a pedepsit negreșit.

Avem un impuls să spunem “o merită” sau “așa i-a trebuit”, însă dacă stăm să ne gândim, situația este tragică. Un om a fost avertizat de repetate ori și în loc să ia aminte, și-a bătut joc de cei ce încercau să-l ajute. Atât de spălat i-a ajuns creierul de medic erou din linia întâi încât chiar credea că vaccinul-nevaccin e soluția finală pentru iesirea din plandemie, ceea ce în final i-a provocat moartea.

Să învățăm din greșeala lui și să nu ne facem iluzii. Pandemia e aici să ne transforme lumea într-o distopie absurdă în care propriul tau organism nu-ți mai aparține.

În fața unui asemenea viitor, oamenii conștienți, care iubesc libertatea, au de luat niște decizii importante.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 44

Close