SanatateWorld

Ce este criza CORONAVIRUS si ce se urmărește?

Asculta informatia

Despre  CORONAVIRUS s-au scris multe si se vor mai scrie multe, printre care si multe minciuni, pe care Oculta Mondiala le vrea adevaruri.  S-a spus peste tot in lume, prin intermediul mass-mediei mincinoase ca, China ar fi cauza declansarii coronavirusului. Trebuie spus din start ca: China a creditat  SUA cu peste 5000 de miliarde dolari si nu are nici un interes sa falimenteze SUA. O sa vedem din cuprinsul acestui articol, ca nu China este autoarea coronavirusului. Timpul scurs pana acum , ne da voie sa tragem niste concluzii, concluzii pe care scriitorul Eugen Delcea ni le ofera mai jos:

“Coronavirus  face si el parte din ofensiva Ocultei impotriva Omenirii inceputa odata cu Lovilutia europeana din 1989,  dupa ce, pe 14 iulie(1989), iudeo-masonul de grad 33 Mitterrand a serbat cu mare fast 200 de ani de la criminala Lovilutie franceza prin care evreii au dobandit prima “ impamantenire” din istorie.

Ce a urmat(adica dupa 1989) se stie foarte bine  si i-a avut la baza pe iudaicii Bush(Sr. si Jr), Gorbaciov, Papa Ioan Paul II(Katz), Soros(agent Rothschild), Mitterrand, Kohl, Eltan: lovilutiile din Europa de Est, bombardarea Irakului, disolutia provocata a URSS, colapsarea  economica a Rusiei(datorata lui Soros si “specialistilor “iudaici in privatizarea urgent-dezastruoasa) si aparitia pleiadei de miliardari evrei promovati de Eltan, divizarea Cehoslovaciei, subjugarea iudaica a “lagarului” socialist si dominion- area Americana(dupa bombardarea si disolutia Jugoslaviei, cu aparitia statului Kosovo), cedarea suveranitatii si catre UE, distrugerea Gemenilor(11.09.01) si atacul generalizat la drepturile cetatenesti, ocuparea Irakului(Saddam – agent CIA) si Libiei(Gaddafi – agent MI6 si CIA),razboiul interminabil din Afganistan(bogata in resurse), “primavara araba” etc.

Citește și:  Un renumit chimist a fost găsit MORT după ce a expus prezența hidroxidului de grafen în „vaccinurile” împotriva covidului

Din 2008, s-a intrat intr-o alta etapa, cea a testarilor pentru faza finala. Planul este divers si s-au aruncat pe “piata” diverse “Agende”asa-zis ecologice(criminale!), planul mixajului rasial cu mahomedani(planul Kalergi)  dar si tinta ramanerii doar a 500 milioane locuitori pe Terra. Grav si elocvent pentru subordonare este ca ONU   a avizat toate aceste proiecte totalitare!!!

     “Tinta 500”nu este o diversiune, ci unul din scopurile finale!

Scopul terminus este dominatia finala de catre o “Elita” iudaica, iar aceasta nu poate face fata de 7 miliarde de locuitori extrem de diversi  ori …prea ganditori….

De ce oare doar 500 milioane? Nu sunt prea putini? Nu!!

Dr.Subhash Kak, un professor de inginerie a computerelor de la Universitatea din Oklahoma, avertizeaza ca inteligenta artificiala si robotii vor provoca o “ epidemie” de sinucideri pe planeta noastra.

   Asta,deoarece majoritatea oamenilor vor ramane fara locuri de munca, dupa ce vor fi inlocuiti cu masini mai pricepute si cu costuri de operare mici.

Kak a spus ca Omenirea va intra intr-o “ distopie “a somajului, in care doar 500 de milioane de locuri de munca vor mai fi disponibile in lume. In acest moment, populatia  planetei este de 7,6 miliarde.

        Potrivit lui, vehiculele autonome vor lasa o treime din populatia planetei fara loc de munca.A stfel, numarul celor care vor consuma alcool, droguri si vor intra in depresie va creste accelerat.

Primele joburi care vor disparea vor fi cele ale soferilor, deoarece acestia vor fi inlocuiti in curand de sistemele autopilot de pe masini, potrivit lui Elon Musk.

Un asemenea somaj imens, daca se produce si pe termen scurt, poate crea probleme imense statelor, mai intai celor dezvoltate, in care vor fi implementate noile tehnologii.”

Citește și:  CORONAVIRUS: O înșelăciune mondială concepută de OMS! Documentarul difuzat la televiziunea elvețiană

In ultimii ani se discuta de venirea unor crize , cum ar fi celei a apei si a hranei. Se pune problema urmatoare: ce s-ar intampla daca sursele de apa(in primul rand)  si de hrana in unele tari(sau pe continent, Africa) s-ar reduce dramatic ori ar disparea!!!

     Aici trebuie sa spunem ca cele mai judicioase retele hidrografice din lume le au Franta si Romania. Intelegem deci, agresiunea economica asupra Romaniei, sursele de apa fiind strategice pentru intretinerea unui popor.

Citeste continuarea pe: https://www.incorectpolitic.com/eugen-delcea-ce-este-criza-coronavirus-si-ce-se-urmareste/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 46

Close