Romania

Ce a putut face Diana Șoșoacă la întâlnirea cu Klaus Iohannis! Gestul ei e curajos

Asculta informatia

Au început negocierile pentru un nou Guvern. Președintele Klaus Iohannis a avtu astăzi întâlniri cu partidele politice, aflate în noul Parlament. Alianța AUR a fost reprezentată de către avocata Diana Șoșoacă, liderul alianței, George Simion și alți membri ai partidului.

Diana Șoșoacă cu mască și fară mască

Au început negocierile pentru propunerile de Prim-Ministru, între Klaus Iohannis și partidele aflate acum în noul Parlament al României. Surpriza acestor alegeri parlamentare, Alianța AUR a fost astăzi la întrevederile cu președintele, prin reprezentanții ei, Diana Șoșoacă, George Simion și alți membrii de partid. Propunerea AUR, așa cum relatam zilele trecute, este diplomatul Călin Georgescu,

”Propunerea AUR pentru postul de prim ministru am hotărât să propunem țării domnul Călin Georgescu. Am venit cu un cadou, participăm la aceste consultări din condescendență instituțională.

Noi cei de la AUR am încurcat multe socoteli și suntem bucuroși pentru asta. Un guvern format din Călin Georgescu va fi compus din profesioniști adevărați. ”, declara George Simion înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis.

La finalul întrevederii, avocata, deja celebră pentru ieșirile sale în public, Diana Șoșoacă a declarat presei că la finalul întâlnirii cu Iohannis, și-a scos masca de protecție, reproșându-i acestuia că obligativitatea purtării ar fi abuzivă. Pe tot parcurusul întâlnirii, spune avocata, a purtat masca sub nas, nu așa cum ar fi trebuit, să-i acopere și nasul și gura.

Aveți o problemă cu masca asta, se încalcă drepturi și libertăți. Peste 85% sunt neconforme, este o mare problemă. Sunt consultări protocolare, am respectat absolut toate legile.

Mi s-a spus că nu pot intra fără mască, am arătat adeverința, am ținut-o pe gură. Și noi avem drepturi în această țară, care suferim de anumite boli.”, i-ar fi spus președintelui, avocata Diana Șoșoacă.

Alianța AUR nu vrea la guvernare cu nimeni

Chiar imediat după câștigarea alegerilor parlamentare, liderul grupării, George Simion a declarat că partidul său nu are în vedere participarea la guvernarea României alături de niciunul din partidele aflate acum în Parlament, fie PSD, fie PNL. Același lucru a fost reiterat și astăzi, în timpul, și la finalul întâlnirii cu Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni.

”Repet, nu vom lua parte la nici o coaliție de guvernare politică. Este opțiune politică, pe noi ne interesează buni profesioniști la conducerea țării. Intenționăm să punem pe primul loc interesele națiunii române.

I-am înmânat domnului Iohannis o hartă a României Mari, o hartă a vegetației din timpul României Mari, care era foarte verde, erau foarte multe păduri.”, declara George Simion la finalul întâlnirii de la Cotroceni.

Reamintim că alianța AUR a câștigat la alegerile parlamentare un scor surprinzător de 8%, asta dându-i drept de reprezentre în cele două camere ale Parlamentului, devenind astfel revelația acestor alegeri.

Citește și:  „Suspendarea internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență este o crimă!” – Marcel Ciolacu referitor la decizia lui ARAFAT
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Close