Romania

Cântăreața Delia, plină de bani și măritată cu un „om de afaceri”, se plânge că „oamenii consumă prea mult” și poluează

Asculta informatia

Delia Matache, cunoscută cântăreață din România, spune că nu vrea să aibă copii pentru că „e plină planeta de noi”.

Ea a afirmat, într-un video publicat pe internet, că oamenii sunt răi, consumă prea mult și poluează.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a spus Delia.

Afirmațiile acestea vin din partea unei individe foarte bogate, care câștigă mult este media lunară a unui om obișnuit. Delia este măritată și cu un „om de afaceri”.

De asemenea, cântăreața lucrează la Antena 1, un trust care consumă din punct de vedere energetic, cât mai multe blocuri de apartamente locuite de „oameni răi”, la un loc. Conform unor surse, „ecologista” Delia conduce un jeep Range Rover.

Ideea că planeta este suprapopulată, iar oamenii sunt niște forțe ale răului care trebuie să lase loc naturii, este specifică extremei stângi, cea care promovează politici anti-nataliste la nivel mondial.

Citește și:  Vlad Voiculescu: USR a blocat o OUG prin care trusturi de presă primeau bani pentru o campanie de promovare a vaccinării

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3

Close