Romania

București 2021: Parada SODOMISTILOR versus Marșul Normalității

În ordine cronologică, sâmbăta trecută la București au avut loc: Marșul Normalității de la 13:00, organizat de Noua Dreaptă, parada poponarilor de la 17:00, organizată de asociația ACCEPT și Marșul Sfințirii a doua zi pe 15 August, la care a participat Gigi Becali alături de un sobor de preoți.

“Noua Dreaptă dezaprobă circul ieftin pus în opera de Asociația Accept în legătură cu organizarea paradei homosexualilor, denumită impropriu “Bucharest Pride” (“Mândria Bucureștiului”). Dacă am fi aflat de organizarea unei parade a elevilor care au reprezentat România la olimpiadele și concursurile internaționale, dacă am fi aflat de o paradă a sportivilor români întorși de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, am fi fost de acord cu titulatura de “Bucharest Pride” și am fi fost și noi mândri de niște oameni care au muncit, care au învățat ori s-au antrenat pentru a obține niște rezultate cu care se pot mândri.” a declarat avocatul-familist Tudor Ionescu, președintele Noii Drepte.

VIDEO:

REPORTAJ:

 

Parada Poponarilor

Botnițar învelit în steag U.E.  privind admirativ spre Sodoma.

Purtarea măștii a fost obligatorie la parada poponarilor, însă nu toată lumea a respectat această regulă. Pentru că a fost depășit numărul de 500 de persoane autorizate de către Primărie, organizatorul marșului „Bucharest Pride”, directoarea asociației ACCEPT, a primit o amendă de 7.000 de lei. 

Ea a anunțat pe Facebook o chetă, cerând donații pentru a plăti amenda. A mai anunțat că banii primiți “pentru amendă” vor merge la bugetul pentru parada din 2022. 

„Vom contesta în instanţă această amendă şi avem încredere că ne vom găsi dreptatea în faţa judecătorilor constituţionali. Astăzi Jandarmeria şi-a făcut datoria, a protejat participanţii la marş şi era normal să ne amendeze. În instanţă vom critica măsurile adoptate de Guvern, nu doar sancţiunea contravenţională aplicată justificat de Jandarmerie”, a precizat pe Facebook Teodroa Ion-Rotaru.

Citește și:  Propaganda LGBT, asmuțită asupra Vaticanului. Roma se ridică împotriva Sfântului Scaun

Specimene

În poze se observă faptul că majoritatea pancartelor sunt în limba engleză. Digi raportează că au fost “de patru ori mai mulți oameni decât erau autorizați pentru marșul comunității LGBT”. Venind cu întăriri din afara granițelor, prin intermediul rețelei de ONG-uri de care beneficiază, e lesne de înțeles de ce brusc apar mii de poponari în capitală. Ei reciclează pancartele de la alte parade din Europa și le aduc oriunde este nevoie de ele, împreună cu tot felul de oameni dubioși.

Au fost prezenți și țigani gay cu sloganul “ridică-te, țigane” alături de literele “LGBTIQ” pe un steag curcubeu.

Părinți iresponsabili și-au adus copiii la paradă.

Cele câteva pancarte în limba română au transmis mesaje penibile.

Există un pseudopreot care susține agenda gay și în România.

Marșul Sfințirii

Via DoarRomania:

În cursul zilei de duminică, 15 august, Gigi Becali a participat la un al doilea marș al normalității, împreună cu Mihai Stoica şi Alexandru Tudor, dar şi cu un sobor de preoţi pentru sfinţirea locului, la o zi după marșul poponarilor.

”Scopul acţiunii este sfinţirea locului, curăţarea locului, aşa cum a făcut Iisus Hristos în ţinutul Gadarenilor când i-a aruncat pe demoni în porci şi după aceea s-au înecat porcii. Și după aceea s-a urcat în barcă şi a plecat pe ape ca să sfințească apele, să curețe apele de demoni.

Pe unde ei au trecut, noi mergem cu icoane, cruci, apă sfinţită și facem rugăciuni. Sfinţim locul pe lângă ei au trecut ca să curăţăm locul de mizerie şi de duhurile necurate ca să nu se întâmple accidente. Mergem de la Victoriei până la Piaţa Universităţii, altfel mor oameni după aceea.

Citește și:  Managerul spitalului Victor Babeș: ''După 15 decembrie cazurile de COVID-19 vor începe să scadă"

În primul rând, nici ei nu sunt vinovaţi pentru că ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt îndemnaţi de demoni! Noi trebuie să ne rugăm pentru ei. În al doilea rând, nici nu erau români, erau trimişi de afară.

Unde se înmulţeşte păcatul şi ne trimit ei nouă duhuri necurate, atât de mult se va înmulţi şi va prisosi harul în ţara asta, că noi îi vom respinge.

Am zis să sfințim locul. Au lăsat duhuri necurate pe aici. Ei vor să fie haos, dezordine.”, a declarat Gigi Becali pentru reporterii aflaţi la faţa locului.

Gigi Becali a venit la procesiune, chiar dacă a suferit recent o intervenţie chirurgicală. Patronul FCSB a apărut cu mâna imobilizată, după o operaţie la tendon, după cum a mărturisit.

SURSA: https://www.incorectpolitic.com/bucuresti-2021-parada-gay-versus-marsul-normalitatii/

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close