Brancardierul care a dezvăluit CRIMELE din spital, SOMAT să își țină gura – Europa News
Romania

Brancardierul care a dezvăluit CRIMELE din spital, SOMAT să își țină gura

Articolul <<Mărturii horror din spitalele morții: ”Sunt niște criminali!”>>, publicat în Ziarul Național, a avut ca efect atacuri concertate împotriva fostului brancardier. Colegiul Medicilor din Bihor, în loc să se autosesizeze și să demareze cercetări, a sărit în apărarea personalului din spital. La rândul lui, spitalul incriminat a dezmințit orice acuzație și, mai mult, l-a somat pe brancardier, prin avocatul angajat, să își țină gura.

Dacă cineva care a lucrat în sistem îndrăznește să denunțe ororile din spitalele Covid este pus imediat la zid chiar de sistem, prin toate mijloacele. Reacția la mărturiile fostului brancardier a fost de negare totală și, în plus, de discreditare a acestuia.

”În contextul apariţiei în presa online a unor acuzaţii grave la adresa personalului medical, Colegiul Medicilor Bihor susţine eforturile deosebite făcute de personalul medical din Spitalul Clinic Municipal <<Gavril Curteanu>> Oradea pentru tratarea pacienţilor cu forme medii şi grave de pneumonie SARS-Cov-2. Considerăm că întreaga societate trebuie să conştientizeze, să susţină şi să aibă încredere în activitatea medicală, care respectă cu stricteţe protocoalele naţionale şi toate procedurile implementate la nivelul fiecărei secţii. Asemenea discursuri complet lipsite de fundament subminează eforturile pe care, în condiţiile grele de pandemie, personalul medical din România le face pentru a salva vieţi. Colegiul Medicilor Bihor recomandă ferm vaccinarea, ca singura soluţie pentru întoarcerea la normalitate şi evitarea cazurilor grave care sufocă în acest moment sistemul sanitar bihorean”, se arată într-un comunicat al Colegiului Medicilor Bihor, apărut în presa locală. Același Colegiu al Medicilor din Bihor care a anchetat-o pe dr. Flavia Groșan, pentru că a îndrăznit să vindece bolnavii Covid cu propria schemă de tratament. Organizația profesională a considerat, a priori, că medicii din acest spital sunt imaculați, iar cel care a îndrăznit să spună altfel nu face decât să submineze eforturile eroilor.

Citește și:  OMS nu recomandă vaccinarea tinerilor, Franța face ABUZ si DISCRIMINARE- Elevii nevaccinați nu mai au voie în școli

Merg la intimidare

După ce a aruncat prin presa locală declarații denigratoare la adresa brancardierului, vorbind, nefondat, despre probleme psihiatrice și penale ale acestuia, managerul spitalului l-a somat oficial pe fostul angajat, prin avocat, să își țină gura. ”Subscrisa Spitalul Clinic Municipal <<Dr. Gavril Curteanu>> Oradea vă somăm să sistați orice acțiuni și fapte denigratoare a subscrisei și a angajaților noștri, în spațiul public, a unor fapte complet nereale cu privire la actul medical pe care îl asigurăm pacienților Covid”, se arată în somația primită de fostul brancardier Cristian Cernat. În primăvara acestui an, un asistent medical de la Spitalul Județean Sibiu a dezvăluit că pacienţii erau legați de paturi, sedați și intubați chiar și când nu era nevoie, doar pentru liniștea medicilor și asistentelor. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor, fără vreo finalitate, iar spitalul a fost amendat cu 12.000 de lei. Și în acel caz spitalul și organizațiile profesionale ale medicilor au negat orice acuzație.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close