Romania

Bogdan Oprea acuză efectele secundare ale vaccinului anticovid: „Femeia avusese paralizie temporară facială, iar colonelul Gheorghiță ne-a spus să dezmințim”

Asculta informatia

Într-un interviu pentru Libertatea, „Cum să dezmințim, dacă e adevărat?”, l-am întrebat. „Femeia nu are nimic”, ne-a spus el. I-am răspuns că avem actele și am adăugat: „Dacă nu are nimic, de ce ai adus-o cu ambulanța, la București?”. Replica lui a fost aceea că ea a avut „atac de panică”. N-am să uit niciodată asta”, a relatat Bogdan Oprea. povestește despre cum „Cum să dezmințim, dacă e adevărat?”, l-am întrebat. „Femeia nu are nimic”, ne-a spus el. I-am răspuns că avem actele și am adăugat: „Dacă nu are nimic, de ce ai adus-o cu ambulanța, la București?”. Replica lui a fost aceea că ea a avut „atac de panică”. N-am să uit niciodată asta”, a relatat Bogdan Oprea. s-a enervat atunci când a comunicat public cu privire la primul caz de efect advers unde o femeie avusese pareză facială după ce s-a vaccinat. „Gheorghiță spunea că e atac de panică, noi aveam pe masă diagnosticul cu parafa unui neurolog”, a declarat fostul purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății, via evz.ro.

Fostul purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății, Bogdan Oprea, acuză „mușamalizări în raportările de efecte adverse ale vaccinării Covid”. Mai exact, Bogdan Oprea sugerează că CNCAV a încercat să mușamalizeze acest caz și că au existat tensiuni între Ministerul Sănătății și instituția condusă de colonelul Gheorghiță, după semnalarea publică a primului caz național de efect secundar al vaccinului:

„A fost la o doamnă din Vâlcea. Paralizie temporară facială dreapta. Eu eram purtător de cuvânt. Un înalt funcționar al ministerului, medic, s-a uitat pe fișa medicală. Cei din spitalul local chemaseră un neurolog, acesta pusese diagnosticul. Nu un „urgentist”, nu un alt medic. Își făcuseră treaba, se îngrijiseră de pacientă. Am dat un comunicat în care am rezumat cazul, ne-am făcut datoria să informăm oamenii.

Șeful CNCAV, colonelul Gheorghiță, ne-a sunat. Era furios că de ce am dat comunicatul. Existau oricum tensiuni între MS și CNCAV, însă acum aveam un caz concret. Gheorghiță ne-a cerut să dezmințim.
„Cum să dezmințim, dacă e adevărat?”, l-am întrebat. „Femeia nu are nimic”, ne-a spus el. I-am răspuns că avem actele și am adăugat: „Dacă nu are nimic, de ce ai adus-o cu ambulanța, la București?”. Replica lui a fost aceea că ea a avut „atac de panică”. N-am să uit niciodată asta”, a relatat Bogdan Oprea.
Citește și:  Arafat expulzat! Și la Spitalul Județean Târgu Mureș, pacienții sunt legați de mâini și de picioare și sedați
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 90 =

Close