Europa

BMW i7: cea mai bună mașină electrică din lume?

Asculta informatia

Și-ar găsi locul în fața hotelurilor de lux din întreaga lume sau lângă reședințele somptuoase ale vedetelor: noul BMW full electric devine nava amiral a companiei bavareze.

O limuzină super-tehnologizată, conceput în primul rând pentru clientela nord-americană (20%) și mai ales pentru cea chineză (45% din vânzările preconizate). Are o lungime de 5,40 metri – și va rămâne așa deoarece BMW nu va mai comercializa o Serie 7 „scurtă”.

Poate că designul lui i7 nu este pe placul tuturor(cam mult bling-bling), dar interiorul este opulent, cu atenția la detalii și execuție, iar planșa de bord are  un ecran uriaș și curbat. Dincolo de lista lungă de rafinamente disponibile, inclusiv scaunele cu masaj/ventilație, BMW dovedește că preocuparea calității face în ultima vreme o impresie mai bună decât la Mercedes și Audi, potrivit Automobile Magazine.

Această limuzină de peste 2,6 tone –  și cu tracțiune integrală –  are un motor de 544 CP, suficient pentru accelerații demne de un model sport. Evident, confortul primează, asigurat de suspensia pneumatică standard.

Și cel mai bun loc într-o limuzină este întotdeauna în spate. Cu ampatamentul său uriaș (3,21 m), i7 nu se abate de la tradiție, întâmpinându-și regal oaspeții.

Cea mai de succes mașină electrică a momentului are și un preț pe măsură: de la 139.000 de euro fără opțiuni.

Citește și:  7 lucruri pe care trebuie să le știe românii care călătoresc în Marea Britanie după Brexit
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close