BelgiaEuropaReligie

BLASFEMIE! Expoziție “Iisus înconjurat de bărbați HOMOSEXUALI”

Asculta informatia

O expoziție la Parlamentul European de la Bruxelles, care îl înfățișează pe Iisus înconjurat de bărbați homosexuali în ținute de piele, a stârnit îngrijorare în rândul politicienilor de dreapta din Italia și Polonia, care au catalogat-o drept „blasfemie”, scrie site-ul mariustuca.ro, citînd The Times.

„Îl reprezintă pe Iisus înconjurat de apostoli îmbrăcați ca sclavi sadomasochiști”, a declarat pentru The Times Maria Veronica Rossi, europarlamentar din partidul Lega din Italia, semnalează InPolitics.

Grupul de Stânga, care este format din politicieni comuniști și de extremă stângă din toată Europa, a expus lucrarea ca parte a unei expoziții de imagini controversate realizate de Elisabeth Ohlson, o artistă suedeză lesbiană, scriu sursele citate.

O altă piesă controversată arată un soldat dând cu piciorul într-o barcă mică care transporta migranți înapoi în mare. Europarlamentarul de extrema stângă care găzduiește expoziția a spus că reacțiile au arătat exact de ce astfel de picturi ar trebui să fie expuse.

Vezi mai mult pe: https://infocrestin.com/blasfemie-expozitie-iisus-inconjurat-de-barbati-homosexuali/
Citește și:  Drapelul Finlandei a fost arborat pentru prima dată la sediul NATO din Bruxelles
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close