EuropaReligie

Bisericile din Anglia se luptă pentru dreptul lor de a oficia servicii religioase

Asculta informatia

Un pastor fost practicant de sport nautic – surfing, a primit permisiunea oficierii primului serviciu bisericesc în aer liber în Marea Britanie, după ce autoritățile locale inițial i-au refuzat permisiunea de a găzdui evenimentul pe coasta de sud a Angliei.

Dar după multă rugăciune și ajutor din partea Centrului juridic creștin și a unui politician local, slujba a avut loc duminica trecută. Păstorul Matt Timms de la Wave House Church, spune că a fost remarcabil să vadă cum au răspuns la acest eveniment bisericile locale și mass-media națională.

Bisericile din întreaga lume sunt provocate să găsească noi metode de a se aduna pentru rugăciune, închinare și propovăduirea mesajului de speranță al Evangheliei. Astfel de evenimente sunt o sursă de inspirație pentru alte biserici ca și acestea să aibă modele pentru a reuși să treacă peste provocările fără precedent ale generației nostre, să gândească creativ la modul în care pot ajunge la comunitatea lor și să împărtășească atât lucrările, cât și cuvintele lui Isus.”

Sursă: GNA via alfaomega.tv

Citește și:  Noua lege asupra consimţământului sexual din Suedia a crescut numărul condamnărilor pentru viol
Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =

Close