Romania

Biserica nu trebuie să facă politică sau campanie pro-vaccinare

Alexandru Săraru, analist politic, a venit în emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre gunoaiele aduse în portul Constanța din diferite țări europene, presiunea făcută de partidul USR-PLUS pe biserică pentru a promova campania de vaccinare, dar și alte subiecte pe care le puteți urmări integral pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5z4fC7H3T7/

“Poate este o simplă coincidență faptul că premierul Cîțu și politicienii din preajma lui voiau să vândă portul Constanța. Multe dintre aceste deșeuri vin din Germania, Portugalia, Marea Britanie și Portugalia. Majoritatea deșeurilor sunt resturi de aparatură electronică, având substanțe de plumb, nichel și zinc care sunt foarte toxice pentru mediu. Trebuie să ne punem întrebarea, de ce la noi în România procesarea este atât de ieftină? Reciclarea unei tone de deșeuri în România costă 17 euro, iar în Germania 500 de euro.

Aceste deșeuri sunt trecute în acte ca fiind produse de uz casnic, având parte în acest caz și de înșelătorie. În această situație, România este păgubită de două ori. Prima dată este păgubită din punct de vedere al mediului și a doua oară din punct de vedere economic, deoarece banii primiți în urma procesării acestor deșeuri sunt foarte puțini.” susține domnul Alexandru Săraru despre gunoaiele aduse în România prin portul Constanța.

Un alt subiect dezbătut în emisiunea a fost despre campania de vaccinare a partidului USR-PLUS și presiunea făcută pe biserică pentru a promova vaccinurilor: “Domnul Ungureanu de la USR spunea că lumea a fost pusă în pericol de la împărtășanie, atunci când a fost folosită o singură linguriță la împărtășanie, deși eu nu am auzit pe nimeni să se îmbolnăvească. Vreau să îl întreb pe domnul Ungureanu, copiii nu sunt în pericol de această propagandă LGBT pe care cei de la USR o promovează? Este clar că sunt interese, dar ceea ce face USR-PLUS întrece orice limită. USR+ să convingă oamenii cu argumentele lor și nu să apeleze la biserică. Biserica are rolul ei și nu trebuie să facă politică, nu are de ce să convingă lumea să se vaccineze sau să convingă lumea să nu se vaccineze.” afirmă analistul politic, Alexandru Săraru.

Citește și:  Legiştii greci fac autopsia femeii care a murit după vaccinarea cu AstraZeneca

Întrebat despre decizia autorităților de a se redeschide școlile în format fizic și care sunt efectele pe termen lung ale școlii online, domnul Alexandru Săraru răspunde: Am spus de foarte multe ori că școala online nu este școală. Efectele grave le vom vedea în timp, iar un raport în materie de educație susține acest lucru și faptul că țările cu cele mai multe zile pierdute de educație vor avea probleme în timp. Această analiză este făcută de cineva din afara României și este o analiză obiectivă. Această închidere a școlilor a creat o dublă inegalitate, atât între cei din țară care aveau o anumită discrepanță a elevilor buni și mai puțin buni, dar și între statele evoluate și mai puțin evoluate. Raportul relevă faptul că școlile care au fost închise mai mult de 100 de zile au avut cele mai slabe rezultate la testele PISA.

Un lucru important de menționat este faptul că rata infectărilor nu a scăzut odată cu închiderea școlilor. Îmi asum ce spun în continuare și anume că ei ne vor proști pentru a putea fi sclavii altora, pentru că un popor care este needucat, este mai ușor de condus și manipulat.

Urmăriți emisiunea prin link-ul următor: https://fb.watch/5z4fC7H3T7/

SURSA

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Close